Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag har alltid min syster med mig inom mig, hon var så godhjärtad och fin. En betydelsefull förebild i mycket. Jag var på gudstjänst igår kväll med hennes barn och man, så stämningsfullt det var i kyrkan. Det var en musikgudstjänst. Jag vet att Viktoria var med för jag kände av henne så tydligt. Hon är så stolt över sina fina barn. Tänk om jag bara fick krama henne en gång till…Jag är så tacksam att jag fick uppleva dessa år med henne. Igår kunde vi skratta vid graven och ta upp allt roligt som hon gjorde. Det är så betydelsefullt att kunna le och glädjas utav allt vi fick uppleva. Visst är hennes gravplats vacker i mörket? Har ni tänkt på att kärlek är grunden i både sorg och glädje…

Så många ljus överallt på kyrkogården.

Kyrkan…Jag älskar kyrkor, både moderna och gamla…Kyrkan är frid och kärlek för mig. Få meditera och träffa alla dessa änglar påtagligt. 

Här spelade och sjöng bandet. Det var jättefint!

Något helt annat nu mina vänner…Våra två äldsta pojkar på 19 och 21 år har flyttat inom ett lopp på två veckor, det gick snabbt! Jag var och hälsade på min pojk idag för att se lite vad han behöver och hur han bor. Jag blev så rörd när jag åkte därifrån, trodde inte att jag skulle känna så mycket…Jag är jätteglad för hans skull men helt plötsligt så blev han så stor? Jag kommer ihåg som det var igår när han föddes akut på 1050 gram och hur han kämpade och växte sig stark. Vad änglarna hjälpte oss då…

Jag kände mig säker och att allt skulle blir bra. Jag fick till mig det utav änglarna. Alla andra var så oroliga men jag kände mig ganska stark då…Nu har han sin egna lilla bostad och jag är så stolt över dem båda. Nu har vi tre tonåringar kvar hemma. Så mysigt! Grabbarna bodde i varsin stuga med loft på tomten så nu har den ena pojken flyttat ut och vi håller på att göra iordning för tösen. Det är fullt upp. Roligt för dem. De har längtat… 

Snart är dags att måla mina jultavlor! Älskar julen…Här är två tavlor utav alla jag målade förra året och det går att beställa jultavlor utav mig. Jag mediterar innan och kanaliserar, sedan sätter jag igång och målar i flödet…

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och fyll hjärtat med tillit. Varsågod:

Tisdagen:

Din dröm talar till dig. Det är dina dagdrömmar som kan bli sanna, du har änglakontakt så lyssna på drömmen!

Din skapar förmåga inspireras utav något som ligger dig varmt om hjärtat. Sätt igång så det blir av. Det blir roligt!

Du kan få ett besök från ngn inom kort eller så besöker du personen som du saknat. Våga ta kontakt! Änglarna är med dig!

En släkting vill nå dig på ngt sätt. Om du känner på dig vem det kan vara så ta kontakten. Det blir glädjande!”

Onsdagen:

“Om du tror på något starkt idag som återupprepas så ska du se till att göra det! Du får vägledning via änglarna. 

En utveckling av ett intresse sker idag om du tar emot hjälp eller via kontakter. Våga be om hjälp!

Frukt, grönsaker kommer att ha någon speciell betydelse idag…Behöver du ändra på kosten eller äta mer grönt? Det är till det positiva! Detta höjer din energi!

En gammal kärlek kan dyka upp eller en ny förälskelse inom din relation kan ske inom det närmaste…Om du vet var det är redan nu så våga tro på dig själv!” 

Imorgon arbetar jag på tarotguiderna 14.30-15.30 och på onsdag 21.30-22.15. Varmt välkommen till mig eller någon annan fin kollega.

Varm kram!

Anna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *