Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Under 2019 så kommer jag även att ha sittningar, mediala-andliga kurser, seanser m.m i Stockholm och i Göteborg. Jag har fått en del förfrågan och jag kommer att hyra en lokal 2-4 ggr i månaden i Stockholm. Ska bli så roligt att få möta människor i olika städer. Stockholm har alltid legat mig varmt om hjärtat eftersom jag bott där. Bodde vid hötorget, Brunkebergstrappan. Jag älskar mitt hem vid skogen, vattnet, naturen och djuren. Det är det som gör mig trygg och positiv, här utvecklas jag medialt och andligt. Det är helande energier här, ett lugn och en frid. Jag bor ju inte så långt ifrån Göteborg, ca 9 mil. Har varit och är en del där,  det är så mysigt i Gbg…

Mina underbara katter Freddy och Elsa i stallet!

Jag älskar dock kontraster som jag berättat förut. En vacker storstad ger mig energi. Att gå och strosa i gamla kvarter och uppleva allt kreativt och vackert som en storstad kan erbjuda öppnar upp så mycket annat inom mig. Jag blir kreativ och inspirerad. Jag har en del på gång framöver som jag inte kan berätta om nu men som du snart kan ta del utav. 

Brunkergstrappan vid Sveavägen…Här bodde jag för många år sedan.

Att vara tacksam och att inte ge upp ger alltid resultat om man gör det från hjärtat utan någon baktanke. När jag började lyssna på min passion och verkligen jobba utefter min drivkraft så ger det kärleksfulla ringar på vattnet. Gör det! Ta steget! Om det så är ett litet steg i taget så agera till den energin som du vill befinna dig i…Att gå utanför sitt ego och vilja göra saker och ting bättre för andra men även att ta hand om sig själv ger så mycket kärlek. Jag vill utveckla mig, dela med mig till andra och lära mig saker. Jag har så mycket att lära mig och jag känner en stor ödmjukhet inför livet.

Min man och jag…Jag är så stolt över honom-Denna ödmjuka och fina själ.

Du förstår säkert vad jag menar-En sorg, utmaning m.m i livet gör att vi utvecklas om vi vill. Det innebär att jag inte tar saker och ting för givet utan känner en vördnad och tacksamhet att få leva. Nu ska jag heller inte överdriva förr ibland är man kanske inte så tacksam när ex tonåringar sätter den sidan till eller när det hopar sig med massa saker som ska göras. Haha! Det är mänskligt! Men jag måste påstå att jag ofta hämtar kraft och kärlek i allt det fina som jag har och i tacksamheten.

Underbara själar! Viljan att göra gott! Vi alla gör det på olika sätt.

Du och jag har ett värde på denna jord. Vi har lika värde inför det gudomliga. Vi har det inom oss. Ingen är mer betydelsefull inför änglarna. Du och jag är så älskade utav änglarna. Vi kanske inte alltid upplever detta men drar vi i handbromsen och landar lite, så kan vi upptäcka allt vackert vi har runt oss och se hur långt vi har kommit med oss själva. Allt vi har klarat av- Misstagen och det som är bra…Var stolt över ditt värde! Ditt egna värde som person…Tack för att du läste! Det betyder mycket. 

Nu kommer dina budskap till dig så ta emot dem till ditt hjärta och tolka dem på ditt sätt som du får till dig dem. Be änglarna om hjälp. Varsågod:

Fredag:

“Idag förstår du hur uppskattad du är! Du får tydliga tecken, både fysiskt och andligt…Ta emot!

Ett djur eller kraftdjur kommer att betyda en del för dig. Det ger dig kärleksfull vägledning…Du får svar.

Någon vill dig väl så var ej misstänksam och orolig. Du får hjälp. Var lugn.

Du kan känna av en stress som du inte behöver göra idag, Ta en promenad, jogga eller sätt kroppen i rörelse så släpper du stressen. Änglarna hjäper dig.”

Lördag:

“Idag ska ta inte vara självkritisk. Du klarar det så du behöver inte oroa dig. Be änglarna om hjälp.

Du är snart framme vid målet. Du har en liten väg kvar så ha tålamod idag…

Du kan uppleva en stor kärlek idag inför någon eller något du står inför. Det blir så bra!

Matlagning, kost, kreativitet kan göra dig lycklig idag så tveka inte på att göra det lilla extra som du funderat på…Det blir roligt!”

Missa inte mina kurser lörd den 25 nov-medial kurs och djurkommunikation den 1 dec. Finns några platser kvar. Gå in på believeanna.se-Se kurser. Anmälan görs på min mail: anna.strandlind@hotmail.com

Imorgon arbetar jag 09-10 på tarotguiderna om du vill nå mig. Välkommen till mig eller någon annan fin kollega.

Varm kram!

 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *