Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Ibland så säger det “swish” från måndag till fredag! Jag håller på att planera alla event för 2019 och har skrivit många krönikor denna vecka. Gå gärna ut och läs min senaste krönika om självkritik. Gå in på tidningennara.se och kommentera gärna vad du upplever och känner. Jag läser allt och svarar dig.

Jag har haft mycket sittningar och cirklar. Jag berättade väl också att de två äldsta pojkarna flyttade för ett par veckor sedan så nu håller de två andra barnen på att flytta ut i deras stugor. Vi har två st loftstugor (Året om boende) på tomten som vi byggde när vi flyttade hit på den lilla gården. Det har städats och grejats. Jag och Fredrik ska nu göra iordning ett utav barnens rum till vårt sovrum istället. Vi har haft ett minisovrum innan. Där skymtar en stuga…

Helt plötsligt så är det bara en kille som sover inne i huset från att vara tre inne och två ute i stugorna? Haha! Hur snabbt gick inte detta då? Vart tog den tiden vägen?

Jag har också haft en del träningspass för härliga deltagare och igår så hade vi personalmöte och träning på schemat på STC! Vilket härlig gäng vi är! Här är några utav oss som jobbar med träning och har grupptränings pass i Trollhättan! (Jag sitter längst ner till vänster, hihi) Du är varmt välkommen!

 

Jag tycker det är så mysigt att tända brasan i mitt vardagsrum och bara mysa sena kvällar, bara höra sprakandet från brasan…

Här har vi en liten trött och gosig Elsa i höet! Sötfia!

Freddy har alltid koll i stallet och på hästarna!

Jag har fortfarande ett fåtal platser kvar till min mediala kurs lörd den 24 nov! Du är varmt välkommen till min gård. Det finns även två platser kvar till “Prova på” Djurkommunikation- kursen lördagen den 1 dec. Där jag ger dig förståelse och kunskap om hur man kommunicerar med djur. Gå in på Believeanna.se och läs mer om dessa kurser. Anmälan står där…Hoppas vi syns! Varm kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem fullt ut till ditt hjärta och ha tillit! Änglarna är alltid med dig! Varsågod:

Fredagen:

“Ditt hjärta vill egentligen något annat än vad som ev är planerat idag. Tacka ja till ditt hjärta och lyssna…Änglarna är med dig!

Ekonomi, pengar är något som upptar dina tankar idag. Ta det lugnt och var inte orolig. Vänta in och gör inget förhastat. Det blir bra!

En man som berör dig ger dig svar som gör att du fattar tydliga beslut om framtiden. Det blir bra…Ha tillit till det du vill idag.

En spontan ingivelse eller något “annat” kan ske idag! Var öppen för förslag!”

Lördagen:

” Du känner för att göra saker på ditt sätt idag och det blir bra. Du gör något annat…Det blir glädjerikt.

Du har drömt eller dagdrömmer om någon anhörig som är på andra sidan. Personen är med dig! Ta emot detta! Du är hörd. Andevärlden är med dig. Tacka!

Konst eller något kreativt får dig att må gott idag! Våga skapa och vara kreativ!

En förälskelse eller starkt band till någon visar sig vara ömsesidigt. Ta vara på det fina och glöd dig!”

Här myser Elsa som vanligt med sin bästis Duggan! 

Varmaste kramen från mig!

Anna

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *