Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Nu är jag tillbaka igen! Det känns alltid lika bra att få skriva här till dig läsare och mindre bra när jag inte har gjort det. Jag har fått skriva om så mycket annat i en vecka nu där det finns vissa deadlines så det har fått gått före denna gången. Jag har också gjort klart alla mina kurser för 2019 som kommer att komma ut i tidningen Näras nummer 1 2019. Jag hoppas att vi syns! Jag kommer att vara i Stockholm varannan onsdag ojämn vecka from jan och framåt. Då man kan boka för sittning, vägledning och mediala mix kvällar. Kommer mer info om detta. Ska bli så roligt att komma ut och möta människor. Vore roligt att ses!

Min familj och lilla gård med alla djuren kommer alltid att prioriteras men jag har löst det på ett bra sätt och min man är hemma de dagarna jag är på resande fot och det blir inte så ofta. Jag kommer att fortsätta ha mina kurser m.m mest här hemma på min lilla gård och i närliggande städer förutom Stockholm som ligger ca 50 mil härifrån. Jag älskar Stockholm, när jag var där uppe sist så kändes det hemma. Kanske inte så konstigt eftersom jag bott där.

Hur är det med dig läsare? Har du några tankar om julen eller om kommande år? Vad skulle du vilja utveckla inom hälsa, andlighet och medialitet? Har du något önskemål om vad du vill att jag ska skriva om? Ni är många som följer mig och jag är oerhört tacksam för detta! Jag är så glad att det lilla som jag gör är betydande för många. Det är så många som skrivit och undrat varför inte jag har blogga denna vecka, jag lovar dig att det handlar inte om att jag inte vill men jag har skrivit så mycket annat b la för tidningen Nära, min bok som jag så gärna vill bli klar med plus alla kurser och cirklar jag haft på kvällarna.

Jag vill inte göra något halvdant med mina budskap och vägledningar till dig utan det tar ca 2-3 timmar med allt varje gång och det får ta den tiden det tar. Jag mediterar och kanaliserar, fungerar som en länk från dessa underbara ljusvarelser-Änglarna! Jag önskar dig en riktig fin måndag! Denna måndagen är starten på din nya vecka! Skapa den med glädje och positivitet! Rätt “mind” när du vaknar imorgon. Glöm ej det! Varm kram!

Nu kommer dina änglabudskap och vägledning till dig så ta dem fullt ut till ditt hjärta och ta emot. 

Måndagen:

“Det kan handla om rättvisa beslut eller mod idag. Du klarar det!

Ekonomi eller något som berör ekonomi gör dig osäker…Be ärkeängel Ariel om hjälp att stärka dig. Du kommer få svar och agera efter det.

Ge inte upp nu! Allt är inte klart än! Det kommer att bli bättre!

En saknad eller en brist på kärlek inom något område gör att du tappat hoppet lite. Ta tag i det själv istället för att vänta in, det sker en god förbättring.”

Tisdagen:

“En person ger dig en glad nyhet eller komplimang idag. Det “lilla blir stort” Du får en ny härlig energi.

Dags att se om efter lite nya rutiner angående din sömn eller kost? Det kommer du att fixa, ge inte upp utan be ärkeängeln Rafael om hjälp. 

En rörelse till någon eller en resa är på väg in i ditt liv inom kort. Det kommer behövligt och du ser fram emot detta. Kan också vara du själv som funderat på det, isåfall agera och gå till handling. Det blir toppen!

Du stillar dig och reflekterar över en situation som berört dig. Andas ut och var lugn. Det har med tid att göra. Oroa dig inte i onödan. Var i nuet.”

Lilla Elsa och Duggan i stallet.

Imorgon arbetar jag på tarotguiderna 15-16. På tisdag 14-15. Välkommen! 

Varm kram!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kramen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *