Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Tack alla ni för så fina värmande ord! Det är en ynnest att få läsa dina ord och det du förmedlar i min blogg, även på facebooksidorna och jag läser allt. Jag kommer svara alla i bloggen i helgen. Då sätter jag mig ner och tänder ljus, dricker lite kaffe eller te och skriver tillbaka till dig som skrivit i veckan eller kommer att skriva något.

Jag har en fråga till dig läsare-Vad önskar du att jag skrev mer om? Har du något som du är speciellt intresserad utav eller något ämne som du är nyfiken på?  Jag kan långtifrån allt men delar gärna med mig utav det jag kan, upplever och känner.

Mitt skrivande blir det mer och mer utav och jag har en plan för 2019 att faktiskt skriva mer på min blogg här igen fast jag jobbar och skriver mer än förut. Det handlar om att prioritera och det är något som jag vill. Att få en struktur och fast rutin med vissa saker. De sista månaderna har det varit mycket för mig och ser jag tillbaka detta året så har det verkligen hänt mycket i mitt liv. Min älskade syster gick över på andra sidan, hennes barn och vår fina kontakt, personal chef på tarotguiderna med närmare 60 st vägledare…Mycket kurser, andligt arbete och inom friskvården. Tidningen Näras nya profil som de uttrycker det, krönikör och snart författare.

Om du visste vad tacksam jag är men jag hade så gärna vilja krama min syster Viktoria…Det viktigaste är alltid min familj och djuren. Där är mitt hjärta och att få gå ut på gården med mina kängor och tjocka jacka i busvädret och bära vattenhinkar till stallet och till hagen. Göra det fint hos djuren och ge dem kärlek. Ta en löparrunda eller promenad med vovvarna, ha kurser på min gård och utvecklas. Där är min kärna-Min familj, djuren, naturen och träningen.

Utan detta hade jag inte upplevt det andra så starkt och känna sådan glädje för det jag gör. Jag känner en sådan vördnad för livet och allt jag får uppleva. Det är klart att det är jobbigt ibland, helst när Fredrik är borta mån-fred att ta hand om allt själv men livet är jobbigt ibland för oss alla! Eller hur?

Jag väljer dock att inte att värdera in det jobbiga för det tar aldrig över mig…Jag försöker acceptera läget när det känns jobbigt och handlar utefter det. Jag väljer själv hur min dag ska bli! Den blir oftast väldigt bra då! Det är klart att ibland har man sina dagar, eller hur? Men hamna där inte för länge i negativitet och hos “nej” sägare.

Be alltid änglarna vara med dig och ge dig själv kärlek och till andra. Umgås med dem som ger dig god energi! Säg till dig själv imorgon-” Vilken bra dag det blir idag för jag väljer det och så är det!” Det handlar inte om vad för utmaningar som sker i ditt liv utan hur du hanterar det…Där kan du och jag alltid välja…Stor kram från mig! 

Nu kommer dina budskap till dig med all kärlek! Änglarna finns med dig, inom dig. Varsågod:

Fredagen:

“Du gör mer skillnad än vad du tror idag, så tro på dig själv!

Din skyddsängel känner dig helt och hållet, ni är ett. Lita på det och ha tillit idag att du är hörd. Be om ett tydligt tecken! Du får det…

Genom ditt handlade idag så kan du förändra mycket! Agera i osjälviskhet och fokus på att vilja helt och hållet agera i kärlek. Du kommer att förstå…Änglarna är med dig.

En förälskelse till livet eller till en person kan upplevas idag! Ge dig hän!”

Lördagen:

” Städ, rensning eller något skapande kan stå på “listan” idag, du njuter efteråt och får ny härlig energi! Skjut ej på det…

Lyssna idag vad som sägs “mellan” raderna…Du får en mer förståelse i en situation och du känner dig mer självsäker. 

Musik, lite god mat eller firande i det enkla kan göra din dag så berikande. Agera till detta och njut. Överprestera ej något, gör det enkelt! Änglarna vill att du slappnar av, de är med dig.

Du är aldrig maktlös, du bestämmer vad som känns bra och idag kan du våga att stå upp för dig. Det är också kärlek.”

Jag önskar dig en fin helg och säg ja till glädje och frid! 

Varmaste kramen från mig!

Anna

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *