Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kramen!

Hej du fina läsare! 

Tack alla för era kommentarer! Min fråga sist gång var om det finns något som du läsare gärna vill veta mer om och det har jag verkligen fått, både frågor och funderingar. Tack!  Jag kommer att ta upp ett ämne i taget varje gång och en fråga som en del har undrat över är hur kan man ändra sina tankar om oro om andra, sin egna hälsa och om livet i allmänt? Att undvika grubbleriet…Jag har absolut inte alla svar men jag kan hjälpa någon eller några med det som jag kan och lärt mig så är det så tacksamt! 

Oftast så oroar vi oss för sådant som inte har skett än? Det är ju lite konstigt ändå om man tänker efter, eller hur? Ändå så känns det så naturligt med denna framtida oro…Det som vi oroar oss för som vi inte vet något egentligen om händer oftast inte, utan oron är mycket av våra egna skapta tankar utifrån vårt mående och kultur. Vi ärver på gott och ont vår oro.

Vi alla får med oss värderingar från vår uppväxt och även vår oro…Hur var dina föräldrar? Var de oroliga, stressade, lugna, glada m.m? Det hindrar ej någon att kunna förändra sin egna syn på oro och grubblerier. Den grundar sig ofta i ett mönster man själv har skapat och det kan man bryta genom medvetna tankar och handlingar.

 Ibland krävs det drastiska ändringar i ens liv och helt nya rutiner och det kan vara skrämmande i början men all förändring sker i att förändra! Glöm ej det!

Grubbleriet handlar oftast om en obalans inom sig själv. Vi alla kan skylla på andra ibland men det är oftast vi själva som är orsaken utan att döma oss. Ställ dig frågan nästa gång du grubblar och ej kommer ur “bubblan”-“Hur skulle jag se det i ett väldigt bra perspektiv då allt kändes gott och fridfullt? Se det och känn det i hjärtat, se lösningen ej problemet! Kan jag göra något gott i situationen eller ska jag acceptera? För vems skull oroar jag mig för? Är det mitt ego eller för mitt egna bästa? Tycker jag synd om mig själv? Gynnar jag mig själv och andra när jag känner och tänker så här? 

Det är självklart att vi är negativa och grubblar ibland och det är okej men att fortsätta i samma spår då det påverkar din och andras mående är ju inte så bra…Jag vet att våra guider och änglar vill vårt högsta bästa och då är det bra om vi kan ge oss själva goda tankar och ta emot denna energi och frekvens. Om du oroar dig för något nu, sätt det i perspektiv och förändra dina tankar-Det går! Ge dig själv några dagar och våga förändra dig själv.

Be en bön varje kväll och tacka för dagen som varit och vad dagen har lärt dig om livet, i det lilla och kanske i det stora. Fast du kanske inte upplever detta själv så säg det. När du sedan vaknar på morgonen så tackar du dina änglar för att du får en ny dag med mycket glädje och fridfullhet och att du är ett med änglaenergi! Säg tack och så är det! Det kommer hända mycket inom dig…Varm kram och livet vill dig väl! Glöm ej det…

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare! Ta dem fullt ut till ditt hjärta och ha tillit! Varsågod:

Måndagen:

” Det finns inget du kan göra mer nu, så släpp och ge det lite tid. Det är det som förändrar! Änglarna är med dig!

Säg bara det du menar idag och var ärlig. Framförallt ärlig mot dig själv. Du växer inombords då. 

Socker är något du ska ta det lite lugnare med eller så kan det vara så att du redan är väl medveten om det. Agera efter vad du innerst inne vet. Änglarna hjälper dig.

En längtan efter någon eller en kärlek växer sig snabbt inpå dig idag. Du kan bli påmind om något som berör dig på en kärleksfull nivå. Tro på det…”

Tisdagen:

” En sak eller föremål kan påverka dig mycket idag, kan vara minnen eller något som du får tag i under dagen, du blir berörd.

Det som du väntat på är på gång! Gläd dig i förskott men ge det lite tid.

En person som du känner har förändrats och du vill dra dig undan. Gör det om du känner så och ge dig själv god och hjärtlig energi, det blir bra! Änglarna är med dig!

En låt, textrad eller något som du lägger extra märke till idag ger dig kärleksfull vägledning idag…Ta emot och tro på det! Tacka änglarna.

Nästa gång kommer jag att skriva om hur jag får till mig mina kanaliserade budskap och hur jag använder mig utav detta i min vardag. Även hur du kan utveckla detta. En del utav er läsare har frågat mig hur man kan förstå och ta till sig deras vägledning. Jag ger dig tips och råd. Jag jobbar på tarotguiderna lite olika tider så håll utkik om du vill få vägledning utav mig. 

Varm kram!

Anna

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *