Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Nästa år på Nära kryssningen så ska jag ha storseans, föreläsningar och sittningar. Du kan läsa om mig och de andra som deltar under denna kryssning i tidningen Nära som kom ut förra veckan. Jag hoppas att vi syns! Boka dig i tid. 

Jag skrev en krönika idag om min älskade  syster Viktoria-“Kan döden få oss att leva” Ni läsare har ställt frågan till mig hur jag kan se livet med så “positiva ögon” trots sorg…Jag önskar att du tar del utav denna krönika. Läs gärna om du saknar någon som har gått över på andra sidan…Tanken är den ska ge hopp och kärlek…Varsågod! Gå gärna in och kommentera på webben tidningennara.se Kram!

Klicka här för att läsa min krönika

Jag lämnar den texten till lite eftertanke och kärlek till dig…Ditt liv är här och nu…

Varsågod och här kommer dina budskap till dig med värme och änglakärlek.

Onsdagen:

“Kom ihåg din klokhet idag och ta fram visdomen som du har. Gör inget förhastat.

Det råder gudomlig tajming i ditt liv…Du får ge dig själv positiv respons och var ej självkritisk idag. Var god mot dig själv i din situation. Det blir bättre. Änglarna är med dig.

En bekant kan göra sig hörd. Det blir ett trevligt samtal…

Tacka för allt det goda du fått och se det som är så bra idag! Änglarna ger dig respons…”

Torsdagen:

“Glöm ej att ta en stund för dig själv i stillhet idag. Du är trygg och änglarna är med dig. Ha tillit. 

Du har känt en viss press ett tag, det är dags att släppa det nu för det blir bättre. Lämna dina bekymmer till änglarna och lita på att de hjälper dig.

Idag ska du ha tillit att änglarna vägleder dig! Du får tecken! Tacka.

Din kunskap och utveckling kommer ge dig resultat snart. Idag kan du få tecken om något nytt du står inför. Be änglarna om hjälp. “

Varmaste kramen från mig till dig!

Anna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *