Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Dessa underbara änglatecken som kommer så påtagligt ibland. Idag gick jag till vattnet där jag bor och mediterade en stund. Jag bad änglarna om vägledning och tackade dem högt. Jag bad också om att få ett tydligt tecken om att jag är på rätt väg med ett projekt jag står inför. Detta kortet tog jag där jag satt och mediterade. Magiskt vackert! eller hur?

När jag sedan kom hem och gick in och satte mig vid bordet för att dricka lite vatten, så gick jag förbi köket och vovvarna hade lagt sig skönt avslappnat på mattan. Jag reste mig upp och vände mig om och mitt framför fötterna låg denna fjäder på golvet. Jag hade gått precis samma steg innan till bordet och då fanns det ingen fjäder där? Den kom från “ingenstans!” Dessa rara fantastiska änglar! Jag bad om ett tydligt tecken och “bang” framför fötterna! Haha! Tack! 

Här är den! 

Oavsett vem det är så ger änglarna oss tecken varje dag och ibland är vi medvetna om det men inte alltid. De vill ha kontakt och är med oss. De finns för dig. Det är ju inte alltid jag får så tydliga fysiska tecken utan jag får tecken inom mig- Via mina känslor, kärlekens känslor och i min kropp. Det sker en “frekvenshöjning” när jag kanaliserar änglar och deras budskap. Jag kan beskriva det som olika energilager.

Jag ser änglaenergi i mitt tredje öga och i auran. Jag har också sett med mina fysiska ögon änglar och det ljuset var så starkt och kärleksfullt. Det som är det tydligaste är den goda känslan och kärleken man känner med deras närvaro. En starkt vacker känsla. Ta in dem och varför inte be din ängel komma dig riktigt nära imorgon. Du får svar! Oftast inom ett par dagar.

Nu kommer dina budskap till dig och fyll ditt hjärta med kärlek! Varsågod:

 

Fredagen:

“Håll dig till din sanning och stå upp för det du känner. Du blir stärkt.

Du blir medveten om en sak idag och du känner dig tillfreds. Änglarna är med dig.

Idag kan du få ett erbjudande eller något som du känner väldigt starkt för. Tacka ja!

Du kan känna dig förälskad eller en kärlek till livet på ett nytt sätt idag.”

Lördagen:

“Du städar ut och rensar i något. De ger dig ny energi och glädje!

En kompromiss eller en överenskommelse kan komma på tal idag. Lyssna in och gör inget förhastat. Du kan lita på din känsla. 

Du känner dig sårbar och lite känslig idag, det behöver inte vara negativt utan det är befriande att kunna vara öppen med det. Det blir bra! Ha tillit! Änglarna är med!

Idag tar du hand om dig själv och kan uppleva en “nystart” med dig själv och ditt liv.”

Ta hand om dig och lev livet, bekymra dig inte för mycket för då upplever du ej den fulla kärleken som du bör göra. Det viktigaste är inte hur du har det, utan hur du tar det…Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *