Annas änglabudskap och vägledning måndagen och tisdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

En fråga som jag fått utav en del utav er läsare är hur man ska kunna vara helt ärlig mot sig själv och andra och våga lyssna på sig själv och utvecklas. Jag har långt ifrån alla svar men jag kan kanske bidra med något så läs gärna…Vad tycker du? 

Att tala sin sanning är inte alltid så lätt, eller hur? Man vill ju inte såra eller göra illa någon men vad är värst? Att såra sig själv eller någon annan? Det är lika illa…För att göra det så bra som möjligt så är det viktigt att tänka på vad man säger och hur. Att hålla sig till vad det egentligen gäller…Ibland tror jag och har varit med om att människor ger sig på en person istället för vad det egentligen handlar om, det är ju så fel!

Jag tror också att vi underskattar vår egna förmåga att göra skillnad! Att verkligen tänka till och känna vilken sorts människa du vill vara? Vem är jag? Vem är du? Är du den du vill vara? Några bra egenskaper att bli medveten om kan vara dessa för att bidra med en god positiv utveckling i samhället:

Ödmjukhet och då menar jag äkta ödmjukhet eftersträvar flera “olika” sanningar och inte bara sin egna åsikt. I ödmjukhet så dömer man inte och man har heller inte i bakhuvudet att tro att man sitter inne med de renaste tankar själv och har de rätta orden. Att kunna se ett problem ur flera synvinklar utan att döma.

Tålamod och ödmjukhet tycker jag hör samman på något sätt. Behöver vi lugna oss och vara lite mer tålmodiga?

Att vara generös handlar om att ge utan att beräkna att få tillbaka. Att känna empati och släppa garden och inte sitta och vänta på att andra ska vara generösa. Att vara generös från hjärtat krävs ingen bekräftelse eller uppmärksamhet…

Att tolerera varandra och hitta en tolerans är viktigt tycker jag. Att inte döma i förväg utan att känna respekt och visa hänsyn. De handlar om att bli medveten om vår egna intolerans först innan man tycker att andra är intoleranta. 

Ja, det finns säkert flera saker som jag har missat att ta upp här men dessa aspekter tycker jag är viktigt att jobba med när det gäller oss själva och visst kan man redan nu uppleva att man brister i vissa delar periodvis men det är mänskligt. Vi behöver lära om och utvecklas!

Vi behöver alla vända ögonen inåt till oss själva för det är där vår utveckling sker och till vår omvärld, inte till andra… Att försöka vara en förebild och göra så gott det går med våra brister och gåvor. Att bli medvetna om vad du och jag kan förändra för att skapa en bättre värld! En bättre värld skapas alltid utifrån sig själv…Låt universum hjälpa dig!

Här kommer dina budskap till dig så ta emot dem med öppet hjärta och ha tillit! Varm kram och varsågod:

Måndagen:

“Vila och prioritera det som känns lättsamt idag utöver det som du brukar göra. Det blir en skön start inför resten av veckan. Änglarna är med dig.

Håll modet uppe och tvivla inte mer. Det ordnar sig till det bästa.

Lägg fokus på det du har idag och ej fokus på det du inte har. Du är “rik…”Känn möjligheterna när du tappar lite hopp om det du vill ha. Det blir bra. 

En sammankoppling på något sätt sker idag så du kommer förstå varför…Var lugn.”

Tisdagen:

“Ekonomi eller något med värde kan “gnaga” inom dig. Ta tag i det om du känner att du har något som ligger över dig. Du får hjälp. Annars så ha tillit nu…Ibland har det med tid att göra.

Idag gör du skillnad för någon mer än vad du tror. Din hjärtlighet är så inspirerande så var en förebild. Änglarna “ler…”

Du kan bli tillfrågad om något idag. Var helt ärlig med vad du känner utifrån ditt hjärta. Det blir bra.

Ibland måste man göra något annat än vanligt för att inspireras och växa. Våga “kliv” ut idag! Det blir glädjerikt!

Jag önskar dig en fin start på veckan! Du skapar den! 

Varm kram!

Anna

6 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning måndagen och tisdagen, kramen!

 1. Annie skriver:

  Hej först vill jag bara passa på att berätta att jag alltid uppskattar dina inlägg. Du säger så bra och fina saker Anna.
  Jag har en fråga gällande dina kommande utb i Stockholm? Visst är det så att du ska ha det nästa år? Kan jag läsa mer om det någonstans?

  Kram och God jul 💕

  • anna skriver:

   Hej Annie! Tack, vad snällt utav dig. Det värmer. Ja, det stämmer att jag kommer ha sittningar,workshop och cirklar varannan onsdag ojämn vecka med start i slutet av januari vid Odenplan i Sthlm. Detta kommer att komma ut
   i tidningen Nära, första numret för året, plus att jag kommer att lägga ut detta i slutet av december på min hemsida believeanna.se Du är så varmt välkommen! Kramen från mig!

 2. UH skriver:

  Så fint skrivet, och på pricken som jag själv känner.
  Man måste gå till sig själv och titta inåt i fösta hand. Sen kan man utan baktankar vara ödmjuk, sprida värme, glädje och agera godhjärtat.
  Det skapar ringar på vattnet.
  Bonusen är att man själv blir varm om hjärtat.
  Tack för underbar blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *