Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Har haft mycket jobb i slutet av detta året som varit mycket givande och tacksamt. En del kurser, cirklar, sittningar och extra pass på Stc inom träningen plus mitt jobb som personalchef på Tarotguiderna. Jag skriver ju också en del för tidningen Nära och jag är så glad och innerligt tacksam att få vara deras profil. (Som de själva uttrycker det på..)Jag känner att kan jag på något sätt bidra till att människor, djur och moder jord kan utvecklas, eller att mitt lilla bidrag gör att människor öppnar sina hjärtan och kanske får lite verktyg så blir jag väldigt glad och tacksam.

Att känna tacksamhet är stort för det bidrar med så mycket “dold” kärlek också…En känsla av en äkthet i hjärtat och en fridsam lycka som inte behöver uppmärksamhet, utan den bara kommer inom oss när vi ger oss hän till det fina som vi har i livet och verkligen känner den fullt ut. Det är väl ändå riktig lycka? Jag är verkligen tacksam för alla mina jobb. 

Jag hade en riktig fin julafton med med min familj. Vi var 24 st här hemma. Jag har fixat en hel del innan och förberett i tid men allt tar sin tid framförallt när det är mycket innan. Jag upplever sällan stress men idag känner jag mig trött och reflekterar mycket om vad som hänt under året och det kommande året. Min älskade syster som gick över, är en tung del men jag reflekterar också över glädjen vi haft tillsammans och hon visar sig tydligt för mig från anda sidan. Det finns alltid något att kunna känna sig tacksam över… Gå gärna in och läs min krönika på tidningennara.se och kommentera om du har lust. Jag skriver om det kommande året. Här kommer lite bilder som vi tog igår på julafton. Så mysigt!

Jag är barnsligt förtjust i julen! Älskar allt med denna högtid! Vi har inga små barn längre i vår stora familj men jag fixade tomte ändå! En tomtes som gav oss gåtor som vi skulle svara på för att få vår julklapp som jag hade köpt-Ernst handdukar till alla! Hihi!

Tre av barnen sitter i soffan och har precis fått lite julklappar på morgonen…Mys!

Innan julklapparna så hade jag gjort en tipspromenad om julen. Marsaller lös upp vägen som sedan avslutades vid en brasa vi hade fixat framför stallet för att värma oss. Vad juligt! Se!

Sedan efter tipspromenaden hade jag dukat upp efterrätten  i stallet! Risalamalta och godsaker! Hästarna fick morötter och mycket kärlek och helt plötsligt så knackade på stalldören och alla blev tysta…Jag öppnade-Där stod den oväntade tomten och klev in med julklapparna som jag hade förberett i säcken. Alla blev förvånade och glada! Paren fick gå fram och svara på en gåta som jag hade skrivit och sedan fick de julklappen-Ernst handdukar. Så trevligt och glädjande! 

Sedan var det dags för prisutdelning och julklapps leken inomhus. Jag dukade upp med alla godsaker jag hade bakat och gjort innan.  Mandelmusslorna med grädde, hjortronsylt och inlagda saffranspäron med vaniljpäron blev populära. Mina Mozartkulor likaså.

Förbereder julklappsleken. Hihi!

Nu kommer dina budskap och min meditation idag varade länge och var så fridfull. 

Onsdagen:

“Att inse vad som är bäst för dig, vet bara du själv. Lyssna inte så mycket på andra idag utan lita på din förmåga.

En släkting, vän har påverkat dig mer än vad du trodde. Se det med insikt och lärdom. Var öppen och god i dina tankar till dig själv idag.

En frid och lugn prioriteras eller behövs idag. Kanske du tänker om och går en annan väg. Du skapar en god dag.

Kärlek eller en förälskelse gör sig påmind från förr eller i nuet. Tro på dig själv i din kärlek idag.”

Torsdagen:

“Jag får upp ordet “Carpe diem” hela tiden och det innebär att du framförallt ska fånga detta idag och altid givetvis men idag upptäcker du något vackert eller extra betydelsefullt i det.

En ängel kan göra sig tydlig idag till dig via dina sinnen så ta emot detta med kärlek och tacka gärna redan samma dag. Du får vägledning!

Ta kontakt med den personen du tänkt på det sista, skjut ej på det. Det blir så uppskattat!

Ett möte eller kontakt med något som du “kämpat” för eller har en betydelse för dig kan träda i kraft idag. Ta emot och håll ej igen.”

Jag önskar dig en god fortsättning och den varmaste kramen från mig!

Lev i nuet för det finns bara nuet! Kramen! Här kommer två av mina bästa vänner från julafton! Kaisa och Bruse hälsar så gott! Hihi!

Anna

 

 

15 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kramen!

 1. Anna-Maria skriver:

  Tack så väldigt mycket, välkommet som aldrig förr, nästan.
  Varm kram, du verkar vara en otroligt go person.
  Anna-Maria

 2. Maj lis Eriksson skriver:

  Tack Anna du skriver så fina ord men i bland förstår jag inte allt men försöker tänka på det du skrivet.Önskar dej o familjen ett gott slut och ett Gott Nytt År.

  • anna skriver:

   Hej Maj lis! Tack detsamma! Allt förstår man kanske inte på en gång. Det kan vara så för mig också när jag läser vissa saker. Det kan komma senare. Tack för din fina kommentar! Varm kram!

 3. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

  Tack Anna för de vackra fotona f rån er Julafton där alla hade trevligt och mysigt. Jag önskar dig en fortsatt fridfull Jul. J Jag längtar tills nästa Nära dimper ner i postboxen och ett hjärtligt tack för den underbara Änglaklendern. Kramar// Lisbeth

 4. Camilla Bäckdahl skriver:

  Tack och god fortsättning på julen Anna!
  Det är alltid så härligt att läsa dina inlägg vilka fyller mig med till försikt på framtiden. Genom att jag bättre förstår hur jag ska tolka det som änglarna försökt säga mig. Jag uppskattar verkligen det att du så öppet berättar om din syster och din fina familj med alla djuren.
  Många kramar Camilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *