Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

Hej du fina läsare!

När man börjat att ge så infinner sig en sådan glädje i våra liv, har du tänkt på det? Att försöka att göra gott men också att inspirera andra att göra samma sak utan att döma eller kräva något. Vi kan alltid inspirera och vara positiva men valet är alltid upp till var och en. Jag tycker att det största gåvan vi kan ge oss själva och andra är ansvar över sina egna handlingar och ge goda värderingar till oss själva och de runt omkring oss.

Att försöka ge så god människosyn och respekt till vår omvärld. Det är inte alltid så lätt för ingen människa är perfekt. Jag handlar och tänker fel tankar ibland och det gör du med men att bara reflektera över det gör att vi kan förbättra oss. All förändring börjar med oss själva. Vi har lätt att döma andra men ofta kan det vara så att vi brister i det själva, att jobbet “ligger” hos oss…Att ta ansvar över sina egna tankar, energier, känslor som vi både ger oss själva och andra. Om vi inte börjat med oss själva hur kan vi då kunna förstå andra?

Jag tror att vår tolerans blir större om vi alltid tänker ett steg längre om vi blir utsatta för något vi inte tycker om…”Vad är den egentliga orsaken att personen beteer sig så? Vad ligger bakom det innan vi går in i “motattack…” Om vi alla skulle börja tänka och känna så, då hade vi sluppit mycket oense och onödiga diskussioner.

Vi hade kunnat lyssna bakom orden och känna en förståelse istället för en irritation. Med detta menar inte jag att man ska bli ansvarslös över sina handlingar! Vad jag menar är att vi alla kan bara tänka till och fråga sig själv varför? Varför är jag arg nu? Varför är personen irriterad, ledsen, hotfull? Det finns alltid en orsak. När vi öppnar upp för denna tanke så öppnar vi också upp vår medkänsla, kärlek och ödmjukhet till oss själva och andra. Eller hur? Vad känner du? Varmaste kramen till dig!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och fyll dig med tillit. Varm kram och varsågod:

Fredagen:

“Släpp det stora ansvaret idag och fördela det till andra också. Du är inte ensam. Det blir bra!

Idag ska du känna dig stolt över det du gjort och kommer att göra inom det närmaste. Ta emot nya/gamla positiva människor som ger dig energi.

Ha tålamod nu inför det du står inför, var lugn. Änglarna är med dig.

Idag så känner du en “ny” tillit att det ordnar sig. Du får tydliga tecken. Tacka änglarna redan nu.”

Lördagen:

” Att känna oro idag inför framtiden hjälper dig ej nu utan lev och njut av det fina du har. Du kommer förstå.

Fysisk rörelse eller en ny motivation träder i kraft. Änglarna är med dig och ger dig kraft och energi.

Du kan få upp “ögonen” för något nytt eller får ny inspiration idag och det leder dig till en positiv kraft och längtan. 

Ha tillit nu inför din situation. Det blir som det ska och änglarna vet ditt bästa. Tillit och ge det lite tid.

Varm kram från mig! 

Anna

 

 

6 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

 1. Anna-Maria skriver:

  Hej!
  Så tacksam över att få ta del av dina tankar och budskap från änglarna. Det är rätt få som tänker varför när en person agerar…men jag kan ärligt säga att ibland blir jag dränerad av personer som alltid gör samma sak och förväntas bli förstådd, accepterad och så… Det kan ju va en energitjuv också…
  Kram och tack.

 2. Marianne Nilsson skriver:

  Tack för ditt budskap , på min födelsedag 🙏💖
  Önskar dig Gott Nytt År 2019 🌟
  Allt gott till dig 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *