Annas änglabudskap och vägledning för nyårsafton och nyårsdagen. Kram!

Hej du fina läsare!

Nu i veckan kan du läsa en del om mig och de andra profilerna i tidningen Nära, nummer 1. Där står b la annat om mitt kursutbud ända fram till sommaren så glöm inte att boka dig i tid om du vill garantera en plats. Jag har kurs redan i februari! En nystart inför det nya året! All info står i tidningen men även på min hemsida www.believeanna.se Jag kommer också vara i Sthlm på onsdagar ojämn vecka på Odenplan där du kan boka sittningar, healing och vägledningar m.m Missa inte tidningen Nära denna vecka. Hoppas att vi syns 2019! Varm kram!

Allt vi känner och tänker har en frekvens och konsekvens…Vi alla kan styra över vårt liv och försöka göra det bästa utav det. Att ändra sinnesstämning krävs en medvetenhet och självrannsakan. Vet du att det är hjärnan som styr dina tankar och sänder ut det du vill uttrycka så bli medveten om din energi. Om du går emot ditt hjärta och låter “hjärnan enbart bestämma” så går du också emot det du egentligen vill och har förmågan att göra. Så innan du handlar utifrån hjärnan så känn med hjärtat. Vad är din sanning? Är det andras eller är det din?

Det är inte alls ovanligt att vi är uppfostrade i viss sanning inom olika saker som egentligen inte stämmer överens med ditt hjärta idag om du tänker efter..Eller hur? Då går du emot dig själv och ger ut fel signaler till universum, jag berättar nu om attraktionslagen! Det du ger ut får du tillbaka! Bli medveten och låt ditt hjärta leda dig till en positiv förändring i samklang med hjärnan.

Det spelar ingen roll hur mycket du tänker på vissa saker och som du vill ha i ditt liv eller i din utveckling om du ej är i din egna sanning i hjärtat. Våga öva på att skapa positiva förändringar för det är positivt! Var på en hög frekvensnivå istället för låg…Se dina styrkor och det är din känsla av något som är det avgörande när du attraherar in det positiva! Du vet, alla tankar har en känsla så bli medveten om din känsla…Känsla, tanke, reaktion och sedan handlande. Så attraktionslagen börjar redan vid känslan…Är du med?

Hur kan vi alla tänka så gott som möjligt direkt oavsett situation? Det handlar om dig, ingen annan…Om vi lägger detta fokus på oss själva då får du responsen, det är en lag och så tydlig är den-Attraktionslagen. Vad är det du och jag attraherar? Vad vill vi bidra till oss själva i vårt liv och i vår sanning? Jo, kärlek! Se dig själv i kärlek nu och framåt-Attraktionslagen ser bara nuet, aldrig bakåt för det är oväsentligt så släpp det! Bara nu och massa kärlek framåt! Vad kan du göra för att integrera på det bästa sättet med attraktionslagen! Vad höjer din energi och tar bort den låga? Våga utveckla dig och häng med framåt i förändringar.

Du är attraktionslagen om du vill, ta bort det som ej är din sanning och ta in det som ger dig din sanning. Skapa ett positiv val och älta bra saker om dig själv och försök att se det positiva trots situation.”Hur kan jag bidra med det bästa i denna situation?” Vad attraherar du? Vad har du valt bort och vad har du valt in i ditt liv? Vad har det gett dig för konsekvenser? Bra eller dålig? Håll fokus på dina goda val och positivitet! Ge alltid dig själv den bästa känslan i alla situationer! 

Mina vänner! Nu ger vi detta året den bästa känslan oavsett situationer och tar in vårt liv med härlig hög frekvens! GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG DIG! 

Nu kommer dina budskap och ta emot dem med glädjerik energi och tillit, varmaste kramen från mig!

Måndagen:

“Lyssna på din intuition idag och släpp på kontrollen och bara lev! Änglarna ler…

En person som berör dig djupt gör sig påmind tydligt…Känn efter vad du vill.

Du står inför ett vägval och det är dags nu att lyssna på ditt inre “kompass” Du vet vad det är…Tveka inte!

En längtan till förändring i glädje träder i kraft idag om du står på dig i det du vill och inte ger upp! Det blir av! Attrahera in rätt känsla, tveka inte!”

Tisdagen:

” Du är i ett reflekterande under denna dag och du vet mer tydligt idag vad du vill inför framtiden. Håll fast vid det! Du ändrar inställning idag och blir mer tydlig och trygg.

Ett jobb, projekt eller något liknande kan göra sig påmind i dagarna. Agera och känn in!

Idag kan du känna en tvekan inför någon eller inför en situation, ge det lite tid bara så blir det bra. Brusa inte iväg utan var lugn och tålmodig. 

Du ger dig själv en paus, vila eller meditation idag som öppnar upp goda energier, gör detta lite oftare och ta hand om dig i stillhet och i ett lugn.”

Jag är så tacksam att du läsare följer mig och det jag skriver om. Tänk vad änglarna ger oss goda energier! Jag önskar dig från mitt hjärta igen:

ETT GOTT NYTT ÅR DÄR DU SKAPAR DINA ÖNSKNINGAR TILL DIG SJÄLV OCH TILL ANDRA!

Varm kram!

Anna

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *