Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Jag blev så rörd av alla kommentarer som jag fått utav er läsare. Tack från hela mitt hjärta! Jag finner en sådan tacksamhet i det och när jag läser att människor har förändrats eller börjar tro på det goda och sig själva när det följer min blogg eller det jag skriver om i ex tidningen Nära. Det är det så fint. Det är min största önskan att på något sätt kunna bidra till dig läsare med det goda och kärleksfulla i livet och förmedla änglars kraft och inverkan i våra liv.

Att vi alltid har ett eget val och att vi alla ska försöka handla i det goda i livet oavsett situation. Tänk och känn det i ditt hjärta… Jag försöker alltid tänka så här när jag står inför något som kan vara svårt eller oklart-“Hur skulle den godaste människan eller ängel göra i min situation?” Då brukar jag tänka till och agera efter det så gott det går. Det innebär också ibland att stå upp och säga ifrån eller ta ställning för något eller för någon. Det är viktigt att praktisera det i sin vardag och inte bara prata om det. Att försöka leva som man lär…

Vi får dock inte glömma att vi är inte perfekta utan har brister vi behöver jobba med. Vi är människor annars så kan det bli någon “sorts skenhelighet” och då är vi framförallt inte ärliga och goda. Vad sänder jag ut i ärlighet, framförallt inför mig själv, vem vill jag vara? Är jag den jag vill vara? Nu kommer jag in på attraktionslagen igen men det gör oss lyckligare och bättre människor…Det går att förvalta här och nu! Glöm inte det inför dig själv…Jag önskar dig det bästa året någonsin och du styr och gör dina val, ingen annan…Hur möter du livet? Jo, till det bästa! Livet är du och nu…Varm kram och varsågod, här kommer dina budskap:

Onsdagen:

” Håll dig till din plan du lovat dig själv, änglarna är med dig!

Gör det enklare idag för det är inte så komplicerat som du tror. Tro på dig själv!

Du kan möta eller få kontakt med någon som kommer att betyda en del för dig idag…Ta emot det fina!

Hamna inte i det “gamla invanda mönstret” som du ej ville ha kvar, gör ett medvetet val att ändra och ge inte upp! Det blir ljusare och bra!”

Torsdagen:

“Uppskatta det rika du har idag och ej tvärtom för då kommer du med insikt med en sak som berört dig ett tag. Änglarna är med dig.

En gåva kommer till dig idag på något sätt. En enkel betydelsefull sådan. Ta emot!

En förberedelse eller en planering inför något roligt kan bli av idag. Agera och gör det. Det blir toppen!

En kärleksfull stund idag gör att du tänker om och “större” Du får hopp och stärker dig. Änglarna är med dig.”

Glöm inte att kika i tidningen Nära, mitt kursutbud och en del annat berättar jag om i tidningen. Läs gärna min senaste krönika om sex och andlighet. Jag kommer också jobba lite på tarotguiderna i veckan så gå ut och kika på hemsidan om du vill nå mig. Vet ej exakt tiderna än. 

Varmaste kramen från mig!

Anna

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *