Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Det kommer hända mycket i vår nu och framöver. Jag är så glad för detta! Mycket kurser, cirklar, mässor och möten med både människor och djur. Även inom träning och hälsa blir det en del jobb. Jag kommer också resa ut lite i landet och jobba b la i Stockholm och på Orsa mässan i april. Så roligt! Jag älskar mitt hem och min lilla gård. Det är mycket jobb emellanåt när jag är själv med allt när Fredrik jobbar borta men jag känner mig så jordad och stark med familjen, djuren, naturen och vattnet. Det är ren, andlig utveckling.

Vi har kommit överens om detta och Fredrik är så mångsidig och kunnig i allt så han fixar och donar med det mesta. Han har ju en del projekt precis som jag. Vi älskar att vara hemma och greja. Hoppa i mina kängor och på med mysbyxorna ut till hästarna och djuren mellan jobben.  Det är inte något “glamourliv” direkt men det är sådant rikt liv och för mig är det ren lycka! Det är mycket jobb med att få allt att fungera och att alla ska må gott och få känna sig nöjda. Dessa underbara själar! 

Nu mina vänner så finns mitt kursutbud ute på min hemsida believeanna.se och allt står i tidningen Nära. Min krönika likaså i tidningen. Den 30 januari och 27 februari och fler datum så kan du träffa mig i Sthlm för sittning, vägledning, änglahealing. Boka dig gärna! Plats: Jemths utveckling Odenplan. Tid 11-17. Boka på mailen:

anna.strandlind@hotmail.com (Mer info Believeanna.se) 

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare, ta dem till ditt hjärta och fyll det med tillit! Varm kram och varsågod:

Fredagen:

“Låt den “andre” personen göra som den vill. Du kan aldrig styra ngn annan utan gör det som är bäst för situationen idag. Det blir bra.

Ibland förstår vi inte alltid med en gång vad och varför vissa saker sker, det behöver du inte göra idag utan du kommer få svar snart. Du är inte riktigt där än men det kommer, tillit. Änglarna är med dig. 

Kärleksfulla handlingar ger respons idag…Ge av dig själv.

Stå på dig i det du känner är rätt idag, det är okej att gå utanför andras tänk, var dig själv med kärlek. Du motiverar andra också. Det är fint.”

Lördagen:

” Överraskning av något slag kan ske eller så överraskar du någon! Ta fram barnasinnet!

Du kan inhandla något som känns viktigt och andligt för dig. Det kommer betyda en del…

Du vill utveckla dig antingen genom att läsa en bok, gå på kurs, föredrag m.m. Lyssna på hjärtat och ta steget idag. Boka dig eller köp den där “boken” m.m (Änglarna kan ge dig vägledning, be Ärkeängel Gabriel om hjälp.)

Mat, kreativitet eller något som du gör skapar stor inspiration idag. Du lyser upp och hittar rätt! Kanske får du nys på något nytt projekt ihop med någon eller själv? Gör det…”

Jag hoppas vi syns 2019! Missa inte att anmäla dig på någon kurs i tid om du vill ha plats. Vill du kickstarta ditt nya år i hälsans tecken? Den 16-17 februari har jag en kurs-“Nystarta din kropp och själ” Medial, kroppslig och energifylld härlig helg som är till för alla. Jag har många andra kurser som berör medial, personlig och andlig utveckling. Välkommen att ta del av detta!

Varmaste kramen till dig från mig!

Anna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *