Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!


Hej du fina läsare!

Jag älskar att måla och har nu målat en medial energitavla till en person. Jag kommer visa den här på bloggen efter hon har fått den, När jag målar och skapar så mediterar jag och är i ett flöde som är i fokus på den personen jag målar till. Jag ber personens guider och änglar hjälpa mig att plocka fram det högsta jaget. Det blev rena kärleksbomben till den som jag målar till. Jag skriver också ner vad jag får till mig till personen och ger vägledning. Det är så glädjande! Blir så glad att förmedla på detta sättet.

Detta måste jag berätta för dig! Jag har två kaniner som du kanske redan vet. Det är två okastrerade hanar, så jag har dem intill varandra med galler så det ser varandra och kan ändå sitta nära och vara med varandra på det sättet. De lever ute året om och min ena gråa kanin är 9,5 år nu-Jum Jum. Han är gammal men glad och framåt. Min andre-Ernst som är prickig är ung, tuff och vill gärna bestämma. Jag har alltid velat ha dem ihop men det går ej med två okastrerade hanar, för de kan bita och slå ihjäl varandra…Jag brukar ta ut dem i varsin hästbox när jag har lagt in spån och gjort fin, jag leker med dem och grejar. Kaniner är påhittiga och nyfikna så det lyssnar.

Jag har dock tyckt att det är synd att de inte kan hålla sams så nu har jag tränat dem i samma box och kommunicerat med dem i flera dagar och sagt till dem. (Djurkommunikation) Framförallt Ernst-“strebern” som gärna vill bita och attackera Jum Jum tidigare. Han blev lugnare…För två dagar sedan så hittade jag Ernst inne hos Jum Jum? Han hade alltså hoppat över ett jättehögt galler som han aldrig gjort förut på flera år. Är helt övertygad om att han sett hur katten Elsa gör för hon ligger inne hos kaninerna ibland. Jag såg dem inte först så jag tänkte att nu har någon tagit dem eller så har det smitit…Men helt plötsligt kommer båda superglada ut till mig ur boet och tar och äter på samma banan som jag gav dem och lade i höet plus all annan frukt. Nu är de tillsammans och de har förstått fast de är okastrerade, att de ska hållas sams. De har varit ihop i tre dagar och inget har hänt. Jag har kollat till dem. Visst är det fint? Blev så glad att de kan vara ihop. Här är ett kort som jag tog igår. Tillammans…Sötnötar!
Det var kanske inte så intressant men jag blir så glad för nu kan vi ta bort gallret till helgen när Fredrik kommer hem och de får var ihop. De sover ihop nu också. Jag och mina djur..Hihi!

Glöm inte att boka Nära kryssningen om du inte gjort det, vore kul att ses. Jag håller i föredrag, storseanser och sittningar. Du kan läsa om mig i Nära tidningen b la mina krönikor men även om annat… Jag har också spännande kurser på gång. Believeanna.se

Onsdagen 27 februari så har jag sittningar, vägledning och änglahealing i Stockholm på Odenplan kl 11-18. Kika på min hemsida och skynda dig och boka. Några tider kvar endast.

Nu kommer dina budskap till dig så ta emot dem med full tillit och kraft. Varsågod till dig:

Onsdagen:

Slappna av, den rätta tidpunkten är nära. Ha det i fokus nu och sluta oroa dig i onödan.

Idag ska du dela med dig utav din innersta längtan och dröm. Våga lyssna på dig själv och tro på det!

Du kan gå vidare nu och släppa det som du är trött på, det är dags…Ta det klivet…Änglarna är med dig!

Änglar finns överallt, glöm inte deras gåva till dig. Tillit och att få hjälpa dig. Du får ge dina bekymmer till dem idag och släppa taget lite. Det blir bra.

Torsdagen:

Renovering, skapande eller något projekt kan komma på tal idag eller så står du redan i detta. Du gör rätt att skapa det du vill ha.

Dags att skapa lite ny energi? Isåfall så ta tag i det som du har funderat på ett tag…Tiden går och nuet är vackert…Änglarna är med.s

Ett barn eller kanske ditt egna barn påverkar dig mycket idag. Lyssna och döm ej, var öppen för förändringar. Det blir bra!

Du får uppskattning, kärlek eller något gensvar idag…Ta emot!


Värdera ditt liv högt och värdesätt dig själv för du är verkligen värdefull. Änglarna vill berätta detta för oss. Ta till dig det. Det är något som jag får till mig ofta och som jag vet att jag ska förmedla. Var ödmjuk inför livet och ta för dig i din passion. Din sanning. 

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *