Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det är så tacksamt och roligt att måla mediala porträtt. Jag skickar tavlor runt hela Sverige. Det är så fint att få måla personens “högsta jag” och stå under meditation och ge sig hän till det som kommer till mig utav änglarna. Jag målar och får till mig så mycket med stor kärlek och sedan lägger jag änglahealing på tavlan. Detta är så roligt och givande. Det tar lite tid men så tacksamt. Att få en tavla som är fylld utav kärlek ger sådan kraft, för tavlan “talar” till personen som jag målar till eftersom det är personens högsta jag som jag ber om. Alla kan se något som berör i tavlan. Det är så intressant tycker jag själv. Här kommer en tavla som jag skickat till Falun häromdagen. En fantastisk själ som blommar ut…Här är tavlan…

Gå in och kika på min hemsida http://www.believeanna.se  

Vill du beställa en medial energi porträtt så står all info där. Varmaste kramen från mig. Det finns fortfarande några få plaster kvar till Djurkommunikations kursen lör-sön 30-31 mars pris 1800 kr, vid mer info utöver hemsidan så maila mig på adressen som står där. Hoppas vi syns! Mina djur hälsar dig välkommen!

Vilka fina dagar jag hade i helgen. Vi hade ett par kompisar som hälsade på och vi tog med oss hundarna och jag red på Duggan i det kalla fina vädret. Hon tog ett kort på mig och Duggan rör jag red barbacka vid stranden. Hon är en duktig fotograf. Hon är för go Duggan! Piggelin och glad! Här är fotot…

Ta vara på dagen och hitta det som gör dig stark och lycklig. De små stunderna är viktiga för oss alla. Upptäck allt fint du har runt omkring dig.

Nu åker jag till Stockholm supertidigt imorgon kl 05.45 går tåget. Det ska bli härligt med alla möten och att vara i energi som är fylld utav kärlek. Tacksam att arbeta med det jag gör. Tack! 

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare! Ta dem fullt ut till ditt hjärta! Varsågod:

Onsdagen:

“Du är skapare skapad av det högsta goda! Glöm inte inte din förmåga och kraft idag! En påminnelse från änglarna...Det blir bra!

Idag ska du ej låta rädslan ta över ditt andliga växande, ha full tillit att det blir bra. Du är hörd från änglarna. Lev nu!”

Torsdagen:

Idag kan du få ett positivt svar som leder dig på rätt spår. Ta emot och lyssna…

Idag ska du “hjälpa” dig själv och hålla fokus på det som du mår bra utav. Släpp det andra som stressar dig. Du väljer och det kommer bli bra. Det löser sig. Släpp på måsten. Änglarna hjälper dig, be dem och lyssna in i hjärtat.”


Lilla Elsa gosar i höet! Sötfia!

Varmaste kramen från mig!

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *