Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilka dagar jag haft! Jag åkte till Stockholm igår väldigt tidigt på morgonen, 05.45 gick tåget. Jag var framme i Sthlm vid 09.30 och sedan var det jobb hela dagen och kvällen och det var så givande! Jag är verkligen så tacksam! Alla dessa fina människor jag möter vid sittningarna, vägledningarna och kurserna som jag har. Det är verkligen kärleksfullt och glädjerikt. Gå in och kika på min hemsida www.believeanna.se 

Vill du boka dig så var ute i god tid. Varm kram!

Jag var på ett cafe som låg bredvid mitt hotell. Jag drogs dit för ingången dit så mysig ut. Ett väldigt gammalt kvarter och inbjudande. Jag förstod att det var ett gammalt ställe men jag visste inte då att det var så gammalt. Det kändes som flera hundra år tillbaka. När jag får till mig mycket energier på ett ställe så kan jag bli lite “gungig” eller känna mig lite yr. Inget jobbigt så men jag känner av det…Jag ska berätta en sak men först så visar jag dig lite bilder på Sturekatten som stället heter…Oj, så gammalt!

När jag satt där vid bordet och åt min sallad så tittade jag ut på bakgården och fick till mig spring från förr med tunnor, bakverk och brickor, runt 1700-1800 talet. När jag tittade vid fönstret på sidan av gardinen så såg jag en kvinna från andra sidan tydligt från den tiden som stod i vit “huckla” förkläde och lite sliten klänning. Jag brukar inte ha den konversationen med andevärlden när jag inte “väljer” det, förstå mig rätt men detta var så starkt och påtagligt. Hon nämnde Anna S till mig så jag trodde att hon menade mig så jag fattade inte riktigt…Jag la inte så mycket energi på det för det var folk runtomkring och jag ville bara koppla av och äta min sallad. Hon däremot stod stolt och tittade ut på gården, vid gardinen. Hon var ej orolig utan bara sa namnet till mig igen. Sedan var det inte så mycket mer…Utan hon var där och såg över platsen.

Jag åt upp och fortsatte att jobba, efter en stund så reste jag mig upp och gick vidare. Jag stannade och frågade lite om platsen med en kvinna som jobbade där. (Jag blev nyfiken eftersom hon visade sig så tydligt vid gardinen.) Hon som jobbade hänvisade mig till en tavla som hängde på väggen längre bort. Jag gick dit och började läsa om byggnaden och även om platsen. Då visade det sig att kvinnan som startade cafet hette Anna Skog och startade upp detta på 1700 talet, cafet drevs också då utanför på gården där jag satt och tittade ut. I texten stod det om detta som jag såg i min inre syn…Hon sa Anna S till mig och då förstod jag varför…Jag log och tackade henne…Gick vidare för jobbet väntade, mitt mediala arbete…Tack!

Jag sprang runt milen imorse runt djurgården och vid gärdet. Jag älskar Strandvägen och vägen ut vid vattnet. Det var regnigt och blåste en del men det gör inget, så befriande och härligt! Här kommer lite bilder.

Jag älskar Rosendal, den platsen dras jag till. Jag springer alltid förbi där.

Jag har denna bok som kommer därifrån. Den är helt ljuvlig med så vackra bilder och texter. Den är från 90-talet men fortfarande lika mysig att bläddra i…Vilka recept!

Jag jobbade på tåget hem idag och det blev försenat tyvärr…Det gick bra förutom att pojken som går i åttan nu hade kabaré så jag blev lite försenad till den. Jag gick snabbt från tågstationen för jag ville ju missa så lite som möjligt givetvis. Fredrik var redan där med två av barnen så jag smög in…Vi fick inte ta några kort under föreställningen, så jag tog i fikapausen. Det är något speciellt med teater lokaler. Det var en jättebra föreställning och tårarna kom emellanåt på mig. Jag tycker de är så duktiga. Han var jättenöjd. Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta! Varsågod…

Fredagen:

Ta vara på det små stunderna idag som ger dig andrum. Du får ny inspiration och idéer…Änglarna hjälper dig.

Tro inte på allt som sägs idag, utan lyssna på ditt hjärta. Du vet vad du ska göra. Be änglarna om hjälp.”

Lördagen:

”. Idag kan du skapa en ny kontakt eller något som gör dig glad och ät utvecklande. Du är på rätt väg…

Du känner dig förälskad i ngt eller i någon idag. En “euforisk” härlig känsla kan upplevas. Våga tro på det.”

Varm kram och ha en fin helg så syns vi igen på söndag! Missa inte det!

Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *