Annas änglabudskap för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag ska börja med att berätta att nu har du möjlighet att annonsera, till väldigt rabatterat pris i tidningen Nära. Jag älskar denna tidning och all kärlek som den förmedlar. Vi är ett härligt gäng med gott samarbete och vill du synas och erbjuda dina tjänster och produkter så missa inte detta erbjudande. 

Just nu berättade Markus som jobbar b la som annonsförsäljare för tidningen Nära att han kan erbjuda dig läsare fina rabatter som ny om du vill få in en “fot” och synas i tidningen. Inga frågor är dumma för Markus, han har ett hjärta av guld så fråga på! Kontakta honom på markus@sb-media.se  mob. 08-54516077 Markus Wikström 

Här är vi, Näras Andliga profiler! Hihi! Vi har det roligt där! Hihi!

Nu till något annat, I söndags så firade vi Ellens födelsedag. Viktorias ena dotter fyllde 16 år. Vi gick ut på restaurang och åt mat. Det var Ellens önskemål. Viktorias man bjöd oss och var med. Så fint gjort. Jag kunde inte hålla tårarna borta under den dagen från och till. Jag vet ju att Viktoria var med oss från andra sidan men vad jag längtade efter henne…Den 20 april 2018 gick hon över på andra sidan 50 år gammal…Det är något jag blir påmind om varje dag. Inte bara negativt utan också de fina stunderna och glädjen vi hade ihop. Vänster om mig sitter Ellen och höger Viktorias andra dotter Sofie! Så fina! De är lik sin mamma…

En dag som denna, när hennes barn fyller år så blir det extra jobbigt men vi hade det jättebra och jag gör så gott det går, för att de ska må gott och ta för sig av livet. De vet att jag har kontakt med min syster och jag känner henne ganska ofta. Alltid med glädje och goda budskap. Hon hjälper mig från andra sidan så tydligt. Barnen fixar detta och det kommer gå bra. Jag blev ännu gladare just idag när Sofie ringde direkt efter teoriprovet för körkort-Hon klarade det! Då kom tårarna igen! Hihi! 

Fina Ellen! Hurra!

“Tjejgänget!”

Sofie! I söndags pratade vi om teoriprovet och hon kände sig lite nervös och idag klarade hon det! Vackra rara Sofie! Stort grattis!

Nu mina fina läsare, kommer dina budskap till dig! Ta dem fullt ut till ditt hjärta och ha tillit! Varsågod:

Onsdagen:

“Be om hjälp idag till dina änglar det du oroar dig för…Du är alltid hörd. Ha nu tillit också att du får den hjälpen som behövs.

I kärlek så är det hjärtat som känner så våga, håll ej igen, var ärlig mot dig själv idag! Då mår du som bäst. Var stolt över din insats. Änglarna är med dig.”

Torsdagen:

“Idag skapar du ett lugn och harmoni genom att prioritera skog, natur eller trädgård. Naturänglarna är med dig, så känn inspirationen du får utav dem om du ber dem. Andas och njut. Släpp taget…”

I varje vuxen så finns ett barn inom oss. Änglarna vill att du ska plocka fram barnet inom dig idag och “leka” lite mer. Våga vara lite “barnslig” och ta inte livet på så stort allvar. Det blir roligt!”

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *