Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag fick med mig min man spontant till på en spa natt, inte så långt ifrån oss. Det är ju så skönt att slippa lång resväg. Det var halva priset för oss två, det var det värt ons-tors. Vi brukar aldrig kunna åka iväg spontant eftersom vi har djuren, barn m.m men nu gick det! Så tacksam för detta dygn! 

Jag ville överraska min man som hade jobbat mycket i Norge och jag behövde också bara byta lite miljö…Jag jobbade ju som vanligt dessa dagar men hade inte uppdrag ute eller hemma så jag kunde gå ifrån och träna, bada och sedan äta gott på kvällen. Jag vaknade ju tidigt som vanligt, 05.20 men jag hade inga hundar, hästar eller barn som skulle fixas med på morgonen. Vilken lyx! Jag uppskattar detta så mycket men saknar det om jag är borta mer än ett dygn, haha! Här kommer lite bilder från ons och tors. Så fin och ny spa avdelning. Vi år frukost igår vid 06.30 och sedan gick vi ner till spa avdelningen helt själva…Mys!

Skrivandet är en del av alla mina jobb. Så givande!

Finns alltid tid till träning och ta hand om sig! Min man är min bästa träningspartnern!

Här tränar vi plankan på olika sätt!

Tjoho! Nu kör jag!

God sallad på kvällen efter träningen. Älskar min militärgröna klänning.

Tacksam och mätt…

Jag ville visa Fredrik fiskmåsen som var utanför och snodde mat, då tog han ett kort precis i det ögonblicket! Jag visste inte det…Han gör så ibland…

Vad viktigt det är att stanna upp och vara i tystnaden emellanåt…”I tystnaden får man svar…” Jag är ofta i tystnaden tidigt på morgonen. Jag är alltid vaken långt innan de andra. Där hittar jag min meditation, närvaro och svar. Sedan tar jag med mig denna energi i mitt ganska “hektiska” och aktiva liv. Jag älskar kontraster och mår så gott utav det. Jag har väldigt lätt att koppla av och vara i nuet. Däremot så krävs det mycket framförhållning i mitt liv men jag känner att livet vill mig väl när det är väldigt mycket. Jag har den inställningen så ofta som möjligt. Däremot så har jag mycket annat som jag behöver utveckla och utvecklas i…Allt är lärdomar. Vi växer in i tilliten och kärleken om vi vill. Vi ska inte vara rädda att vara oss själva och framförallt ska vi försöka lyssna på vår inre röst…

Nu mina vänner, så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och fyll dig med kärlek. Varsågod:

Fredagen:

Du vet vad du ska göra idag, det handlar mer om att ta steget och våga…Lyssna inåt och gör det du vet är rätt. Änglarna är med dig!

Livet pågår för fullt, du står inför något snart som gör att du tänker om på ett positivare sätt. idag kan du få en “hint” om vad det är. Var öppen!

Lördagen:

Idag ska du ha lite tålamod i ett beslut du kan stå inför. Vänta in lite bara så blir det ett strålande resultat. Änglarna är med.

Lek, dans, kalas eller firande på något sätt kan ge dig sådan inspiration att göra något nytt fortsättningsvis. Gör det och tro på dig själv. Du kommer få en ide!

Varm kram och ta hand om dig!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *