Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag har jag varit med mina djur och gosat, har även skrivit en del, både en krönika och redigerat i min kommande bok. Jag längtar tills den blir färdig. Jag får ta stunder och skriva i min bok, för mina andra jobb tar en del tid. Älskar mina andliga arbeten och även få jobba med friskvård och hälsa. Jag är också oerhört tacksam för att du följer min blogg och jag hoppas att kunna bidra med något gott till varje människa.

Änglarna står oss så nära, det är fantastiskt att ha dem till hjälp i livet och förmedla det som de vill att vi ska ta del utav. Där kärlek finns där är änglarna. Så sök dig till kärleksfulla val och platser i livet. Försök att uppleva kärlek trots svårigheter och utmaningar, att se det bästa i varje situation. Det gör att vi blir mer avslappnade och känner mindre stress, då kan vi också ta emot gudomlig vägledning från hjärtat. Välj dina val. Vi kan alltid välja om och göra det som känns bäst i våra hjärtan. Vi är inte felfria utan vi gör lite snedsteg ibland men vi är ju inte fel för det. Vi kan vara väldigt dömande mot oss själva ibland men har förståelse till andra. Vad du upplever och känner som är en ängel, behöver inte någon annan uppleva likadant. Lita bara på det som du känner och ha framförallt tillit.

Vi ska försöka hitta förståelsen till oss själva också. Vi är inte onda utan vi gör så gott vi kan utifrån vår förutsättningar, eller hur? Men vi behöver också utveckla oss och lära oss saker i livet. Allt är föränderligt. All energi är rörelsebar. Allt är energi…Glöm ej det om dun fastnar i något. Tro gott och vill väl det kommer vi långt på. Här kommer mina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha full tillit. Varsågod:

Söndagen:

Idag kan du få uppleva änglars kärlek på ett tydligt sätt via dina sinnen, be dem vara med dig och ge dig kärleksfull vägledning, var öppen i dina sinnen och du kommer få svar.

Du kan uppleva en besvikelse eller en oro inför något som du står inför inom en snar framtid. Du kommer få hjälp så var ej orolig. Tacka änglarna redan idag för deras hjälp, du är hörd.

Måndagen:

“Du tar tag i något som berör din hälsa idag. Ärkeängeln Rafael är med dig och hjälper dig. Du lyckas!

En ny kontakt kan skapa nya möjligheter idag så våga och var framåt!”


Varmaste kramen från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *