Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag befinner mig i Sthlm och jag älskar denna staden. Jag har ju bott här i ett par år och det känns alltid i hjärtat när jag kommer hit. Jag har jobbat hela dagen och kvällen här, så det blev tidig morgon för mig. Klockan 04.00 ringer klockan på morgon för mitt tåg går 05.45. Tar snabbtåget och är uppe vid 09.30. Sedan jobb fram till 19. Mitt andliga och mediala arbete ger mig kraft och vad viktigt det är att ta hand om sin kropp, den fysiska träningen ger mig mental träning och energi, Likaså djuren, familjen och återhämtningar. Att ha en struktur och rätt fokus på att skapa goda tankar och känslor gör att jag oftast har en god inställning, trots utmaningar och hinder emellanåt.

Det går att träna på och vi alla behöver jobba med oss själva. Det är ju inte alltid lätt, eller hur? Ibland kan vi hamna snett men det hör lite till vår resa livet, det är en del utav vår utveckling. Jag har en tillit till universum och andevärlden hjälper mig att utvecklas. Jag känner en sådan ödmjukhet och tacksamhet att få arbeta som medium och allt vad det innebär. Jag tar inget för givet utan mitt brinnande intresse är att tjäna andra och djur. Att få vara en länk från andevärlden och förmedla kärlek. Det är väldigt viktigt att hitta ett sätt som gör att jag ger mig själv kärlek och kraft. Träningen, bra kost, vila, social samvaro kontra vald ensamhet för att fylla på energi och utveckling är en betydelsefull del i mitt liv. En självrannsakan men också en acceptans att vi är bra som vi är. En förståelse…

Det är en livsstil för mig och jag försöker leva som jag lär, men jag behöver jobba med mig själv och försöker inse mina brister och utveckla mig, vi blir aldrig fullärda. Vi alla har delar som behöver utvecklas men det är viktigt att inte vara så hård mot sig själv utan se oss själva med kärleksfulla ögon. Det är väldigt svårt att älska någon annan om man inte är vän med sig själv.

Visst kan vi alla vara lite självkritiska ibland men ha all förståelse till andra? Att vara snäll mot andra och att de ska ge energi, så är det viktig att vara snäll mot sig själv annars så dräneras vi, där har vi alla ett eget ansvar, det är inte någon annans ansvar att ta hand om oss själva. Aldrig…Vad kan du göra för att lysa inom dig själv för att sedan belysa andra? Ta hand om dig! Änglarna finns för dig och de vill inget annat än att du ska må bra. Varmaste kramen från mig…Nu min vän, så kommer dina budskap till dig. Ta dem till ditt hjärta och lev…

Torsdagen:

Idag ska du leta efter allt som är bra och rensa bort det som inte tjänar dig längre. Änglarna ger dig tecken så be dem, tacka gärna på kvällen.

En omställning eller något som sker oväntat behöver inte vara “negativt” Var öppen för nya förslag eller något nytt idag! Det blir bra!”

Fredagen:

Natur, vatten, moder jord kommer stärka dig mycket idag. Ge dig ut och släpp spänningar i din kropp genom att känna energi från träden och moder jord. Det ger dig healing för hela din kropp och själ. Ta emot.

En trevlig dag med överraskningar eller så är det du själv som överraskar! Våga släppa taget lite och lev. Det blir en glädjerik dag.

Min frukost nästan varje dag. Gröt med rivet äpple, knäckebröd med två ägg. Mums!

Varm kram från mig!

Anna

4 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *