Annas änglabudskap och vägledning för lördagen och söndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag har jobbat i Stockholm och var där ons-torsd. Jag verkligen älskar Stockholm. Det är en speciell känsla jag får när jag kommer upp. Det är så tacksamt. Det är ganska intensivt för jag går upp vid 04 för att åka med det tidiga tåget som är framme vid 09.30. Sedan så bär det iväg med mina andliga uppdrag. Så fina människor jag träffar och varje sittning är så unik. Ingen är någon annan lik. Det är fascinerande. Tänk så många människor det finns och ingen är som du i hela världen! Det är väl ändå speciellt? Ingen har dina fingeravtryck, ingen har ditt utseende eller din erfarenhet på ditt sätt.

Jag har alltid med mig löparkläder och provar lite nya vägar runt milen. Denna gången sprang jag mot Kungsholmen, Mälarstrand, in i stan, ut mot riddarholmen och slottet och runt. Så vackert och ladda batterierna, Får ny härlig energi. Jag sov på en båt-hotell vid kajen, så mysigt att vakna upp och se vattnet. Här är lite bilder från båten och min löparrunda. Sedan så blev det en kvällsträff med Vivi och hennes goingar hemma hos henne, mysigt!

Utsikt från frukosten i båten, så mysigt.

Jag och Vivi träffades också och det är alltid lika mysigt! Hennes älskade djur kunde jag ju inte låta bli! Hihi!

Fina Lizzy och katten Wicca.

Idag innan mina pass på STC! Jag laddade upp för cykel och core pass. Nu är jag trött och go i kroppen! Hihi!

Här kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit.

Lördagen:

” Det finns enbart nutid, det bakåt i tiden är passerat och framtiden vet du inget om så se till nu och njut av livet nu. Släpp lite på kontrollen…Lev! Änglarna vill se dig leva ut!

Du saknar någon eller så är det någon som saknar dig. Kan vara både och! Vänta inte, hör av dig idag och ha tillit. Det blir ett gott möte. ”

Söndagen:

”Ut i naturen och känn moder jord idag. Det blir en helande stund och du år tecken utav andevärlden och du är hörd. Ta emot, änglarna är med dig.

Ditt hjärta längtar efter något, så ta tag i din ”dröm” idag, ta ett steg så får du resultat! Men börja! Änglarna är med dig!

Jag önskar dig en fin helg från hela mitt hjärta! Tack för att du läser!

Varm kram!

Anna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *