Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

I helgen så har vi grejat och försökt att komma ikapp lite på gården. Jag har också haft en del träningspass för härliga deltagare. Jag gillar att ha ordning runt mig men är ej någon pedant. Ibland får man inse sina begränsningar och idag har jag inga större besvär att släppa taget lite. Däremot så kan jag ej ha grejor liggandes för länge utan då blir det ett röjande.

Vi har två hundar och massa djur och det är självklart att de drar in smuts men det är ett dammsugande också. Jag har aldrig ont utav att andra har lite stökigt men jag själv vill inte ha det för rörigt. Är funkar du? När jag målar så ser det ut som ett bombnedslag men jag vill måste ha det så för allt ska vara tillgängligt. Det känns bra för mig.

Vi fick en elgräsklippare utav mina svärföräldrar i julklapp, åh så glada och tacksamma vi blev! Vi håller på att installera den nu och det krävs en del röjande i trädgården. Vi har sammanlagt 3 hektar…Varav ca 1,5 hektar gräsmatta. Det finns alltid att göra men det går bra. Fredrik åker till Norge nu till slutet av veckan och jag får se hur mycket jag hinner själv på gården. Jag har en del arbeten veckan. Det ger sig…Det ordnar sig. Jag har ridit och fixat med djuren en del, det har varit fint väder men kallt. Sju minus på morgonen.  

Vi har också träffat min systers barn och Viktorias man. Vi firade att Ellen kommit in på gymnasiet linjen som hon önskat och Sofie har klarat körkortet. Så duktiga! Viktoria är stolt över dem på andra sidan. Vad jag saknar min syster…Men hon är med mig så tydligt. “Tack min älskade syster, så mycket roligt vi haft ihop och vad snäll du var mot mig.” Det är så fina minnen. Tacksamt.  Här sitter vi och äter på restaurang i lördags kväll. Så fina barn hon har min syster!

Jag vill också berätta att jag är uppe i Sthlm-Odenplan igen onsdagen den 24 april hela dagen. Tänk på att boka dig i tid för jag har blivit fullbokad ganska snabbt, är så tacksam. Boka för vägledning, sittning och healing. Maila mig: anna.strandlind@hotmail.com 

Jag kommer också snart uppdatera min hemsida believeanna.se för mera kurser, då det är stor efterfrågan på mediala utvecklingskurser och djurkommunikation. Jag skriver om detta då…Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem fullt ut till ditt hjärta! Kram och varsågod:

Måndagen:

“Försök att göra det enkelt idag, du kanske “förstorar” upp det och det skapas onödig stress, änglarna hjälper dig. Det blir bra, känn och se glädjen.

En gåva, present eller någon som ger dig feedback på något som blir uppskattat kan ske idag. Ta emot och tänk goda tankar, se det som är bra! Det blir uppskattat!”

Tisdagen:

Var uthållig och plocka fram ditt tålamod idag. Något du vill så gärna väntar du otåligt på…Ha lite tillit. Det blir bra!

Idag kan du få ett “svar” du väntat på som berör något som du vill göra. bestäm dig och agera! Det blir toppen!”

Ha en fin dag och lev nu! Varm kram från mig!

Anna

6 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

  1. Åsa skriver:

    Hej! Så söta djurbilder!😊 Ser också vita förvaringsboxar på hundbilderna och undrar var du fått tag på dem? Letar efter nåt liknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *