Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

En del personer skickar bilder på djur till mig ibland som behöver hjälp och jag önskade att jag kunde ta emot dessa, men det är inte bara att ta emot djur. Djuren ska skötas och ha en god omsorg. Precis som vilken familjemedlem som helst. Det ska finnas tid, träning och kärlek. Jag är tacksam att jag jobbar mycket hemifrån. Min kurslokal är på gården och mina hästar ser jag utanför mitt fönster. Detta kortet tog jag idag. Sittandes vid mitt fönster. Hästarna står i hagen.

Hundarna är alltid med mig här hemma och katterna likaså. Kaninerna bor utomhus jämt och mina katter också men det har en liten “stuga” som är isolerad och de är alltid med mig eftersom jag är ute mycket. Det blir mer och mer skrivande för mig och jag känner en sådan kraft ifrån min familj, djuren och träningen. Ibland tar jag med mig min dator eller I pad ut och sitter i boxarna med hästarna eller i hagen. De har lite svårt att låta bli mig bara! Haha! Oftast har jag den katt på axeln och en i knäet. Lite problem bara…Hihi! Här ligger Bruse och Kaisa idag efter löparrunda. Så goa!

Jag har dock funderat på en hund till…Ja, sant…Lille Bruse är 11 år nu, pigg och glad. Helt frisk enligt veterinären och Kaisa har ett sådant gott lynne nu och är i god form. Det är inte bara och det krävs att det är genomtänkt. Det blir isåfall en “allergifri” blandras…Inget är bestämt…Men vilken goding jag har fått nys på…Har svårt att släppa den lille grabben…Det ger sig…

Ja, vad vore livet utan dessa “kärleks helande kraft som är sända från ovan.” De öppnar upp så mycket inom oss om vi släpper in dem i våra hjärtan. Är så oerhört tacksam över mina djur, varje dag! Ibland är jag trött på allt jobb runtomkring men det är inga långa stunder…Hihi!

Min systers man vill köpa en Shetland cheepdog hanhund, valp och gärna tre färgad. Vi letar för fullt men har ej hittat någon än. En som han hade beställt var för svag tyvärr och avled. Han är en ung pensionär och har haft hundar och tränat en hel del. Nu har han all tid och vill verkligen ge en hund ett gott liv. Känner du någon uppfödare eller kanske vet någon som är på gång med denna ras så vore jag så tacksam om du skickade till min mail. Anna.strandlind@hotmail.com

Han är fantastisk med djur. Lugn och fin man. Han brukar passa våra hundar när vi har åkt iväg. Maila mig om du får nys om något. Kram!

Jag har endast två tider kvar angående mitt mediala arbete uppe i Stockholm onsdagen den 24/4 på Odenplan. (Vägledning och sittning) Vid intresse -Maila mig: Anna.strandlind@hotmail.com

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem fullt ut till ditt hjärta, varsågod och kram!

Onsdagen:

” Idag kan en gammal vän eller relation dyka upp hos dig på olika sätt. Om du känner en saknad så ta en kontakt. Det blir uppskattat!

Du kan uppleva ett lugnt “driv” på något sätt…Du kan känna på dig att det ordnar sig så ta emot denna andliga känsla. Andevärlden kommunicerar på så olika sätt så släpp taget lite idag. Änglarna är med dig.

Torsdag:

Ekonomi, pengar kan göra dig “uppmärksammad” idag. Om det är oro du känner så kan du hitta en lösning men skjut ej på det. Det kan också handla om flöde…Det ordnar sig.

En kärlek kan ge dig uppmuntran idag. Ta. emot och gläd dig! Det blir så givande.”

Varm kram från mig!

Anna

4 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

 1. Marlene skriver:

  Tack för de fina budskapen 💗 & att du berättar om ditt & din familjs “dagliga” liv🙂Jag blir så himla glad att du tar upp olika viktiga ämnen, som ex ensamhet. Många känner nog igen sig, de flesta av oss har säkerligen känt så åtminstone en gång i livet. Jag själv var tvungen att ta mina två största fighter i livet på egen hand, men jag hade ändå stöd fr min älskade familj , vänner & många andra runt omkring mig. Trots allt stöd fanns där inget, verkligen ingenting, de kunde göra för att “hjälpa” mig under de fighterna, och de två olika tidpunkterna i livet. . Jag är verkligen så tacksam🙏💗 för allt stöd jag fick , så missförstå mig inte..
  Jag kände mig så otroligt ensam under den tuffaste tiden, känslomässigt, båda gångerna. Jag kände nog den ensamheten, för att ingen av dem runtom mig, hade gått igenom samma h-vete, inte behövt att ta den fighten som jag tog. Det var en känsla av att ingen av dem kunde förstå mig helt , eller kunde sätta sig in i min situation..
  Men trots det, så har de två fighterna gjort mig till den person jag är idag, den person som jag är stolt över att jag har blivit💖. Och det finns ingenting som kan få mig att vilja vara utan de fighterna, idag. . Tack än en gång Anna🙏❤

  • anna skriver:

   Hej Marlene! Vad innerligt skrivet utav dig. Jag har också känt mig väldigt ensam trots människor runt mig när jag gick igenom tuffa år. Jag kan förstå dig, tack för att du berättar! Varm kram! Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *