Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram

Hej du fina läsare!

Påsken är på något sätt också vårens ankomst tycker jag. Det har varit varmt här idag och jag har sett en del gå i shorts redan, det har varit 18 grader och i solen var det så skönt. Det är så härligt att borsta hästarna ute och håller värmen i sig, så blir det snart en dusch för mina hästar.

Jag vill också påminna om Orsa mässan som är 27-28 april. Jag reser långt denna gången men det är en fantastisk mässa. Jag och Andreas Österlund kommer ha storeanser, jag kommer också ha sittningar, vägledningar så vill du boka en sittning, skriv upp dig på plats i tid. På söndagen har jag föreläsning. m.m Varmt välkomna! Gå ut och sök på Orsamässan på Facebook så får du mer info. Här får du programmet . Hoppas vi syns! Kram!

Tänk vad viktigt det är att leva nu! Vi uttrycker oss ofta om nuets betydelse och storhet men ibland är vi inte där själva, eller hur? Tiden liksom går…Du och jag vet aldrig vad som kan hända och livet pågår för fullt nu! Våra bekymmer och oro kan ta plats i mångas vardag alldeles för mycket, och vi glömmer allt fint som vi har…Att påminna sig om tacksamhetens betydelse är ytterst viktigt för att kunna uppskatta allt som vi har och får…(Här är mina goa kaniner)

Det viktigaste är väl ändå allt levande…Barnen, vänner, djuren, naturen m.m Jag kan se på mina barn eller vänner ibland som du säkert också gör och bli så stolt över dem. Det är fint…Likaså med mina djur! Framförallt över min man. Han är en sådan fin själ. Glöm inte leva och älska! Berätta hur mycket du älskar de som du bryr dig om. Håll inte inne på tankar som kan ge beröm och godhet till andra. Kram!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och det är din egna tolkning som gäller, lyssna på din intuition. Varsågod:

Fredagen:

“Din dagdröm är sann så ta ett steg i rätt riktning, du vet vad du ska göra, be änglarna om hjälp.

Idag kommer du njuta av någon eller någras sällskap så sug in glädjen och råd som du kan få…Var öppen i ditt sinne! Ibland får vi vägledning utav änglarna via människor…Det blir bra!”

Lördagen:

Idag kan de ske en omplanering som blir bra! Släpp lite på “ansvaret och kontrollen” Du får hjälp med glädje, be om det! Slappna av och njut!

Idag kan du fira för att din känsla kan vara “Att du börjar på nytt med något” Det är rätt så våga ge dig hän. Var dig själv. “

Endast en plats kvar! Välkommen!

Ha en underbar påsk och ta hand om dig! Lev nu!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *