Vilken helg och vilket beslut!

Hej du fina läsare!

Jag har en del som jag vill dela med mig utav som har hänt i helgen och som betyder väldigt mycket för mig. Jag vill börja att berätta om att jag och Fredrik åkte till Orsa fred till sönd. Jag jobbade på mässan som Britt-marie Jemth hade anordnat. Så mysig miljö! Jag hade massa sittningar, storseans och föreläsning. Här kommer lite bilder…Här har jag vägledningar …

Här är jag och vännen Andreas Österlund. Det var bara han och jag som hade storseans, jag på lördagen och han på söndagen. Plus föreläsningar m.m Det gick jättebra för oss och det är så tacksamt att förmedla budskap och att människor får bevis att andevärlden är med oss. Det är ett förtroende som jag känner en oerhört kärlek till.

Här Andreas sambo Johanna och jag. Så mysig och go tjej! Vi alla hade så trevliga samtal.

Här har vi fantastiska Britt-marie Jemth som anordnat hela mässan, hon är en ljusstråle som skiner! Vilken fin energi! Vi skrattade och vilket fint möte! Vi har haft en del kontakt men aldrig träffas i verkligheten så nu blev det av! Underbar humor och en mycket fin person.

Här är jag i action under storseansen…Jag rör mig mycket och är i flödet…

Här är jag under föreläsningen…

Vi gifte oss i Orsa Grönklitt för 10 års sedan den 30 jan. Vi har inte varit där sedan dess men nu passade vi på att sova på vandrarhemmet vid Grönklitt, så magiskt vackert! Vi gick upp super tidigt som vanligt, vi gick ut och sprang innan och det var ju lite som skulle fixas med innan mässan startade på morgonen. Här är litet miljöbilder, vi sprang b la upp till toppstugan-Tunga, branta backar men vilken bra träning och det var värt allt när vi sedan kom upp till toppen, vilken utsikt! Se…Först en bild på den tidiga löparrundan, bara druckit kaffe innan och sedan direkt på med träningskläder för att gå ut och springa! Ny härlig energi för att förbereda kropp och själ för två intensiva mediala, andliga dagar! Tacksamt…

Vi åkte även till det lilla kapellet som ligger i Hornberga inte långt ifrån Björnparken-Grönklitt. Vi gifte oss där för 10 år sedan, inte klokt vad tiden går…Vilka minnen! Alla barnen var så små då…De satt uppklädda och så fint längst fram i den lilla, lilla kyrkan…Så här ser den lilla kyrkan-kapellet ut…

Så här såg det ut för tio år sedan när vi gifte oss här…Hihi!

På vägen hem så åkte vi och tittade på en valp som jag har funderat och känt så starkt för i ca 1 månad…Jag fastnade direkt just för honom när hon lade ut bilder på alla dessa sötisar. Vi visste ju inte hur det skulle gå för Fredrik är allergisk mot de mesta pälsdjuren men inte våra två vovvar, Bruse och Kaisa för de är väldigt allergi vänliga-Portugisisk vattenhund. Jag har också känt att jag ville någongång ha en hund som jag kan forma från början för oftast så tar jag alltid hand om djur som haft det tufft…Det är ju guld värt för idag har jag fantastiska djur som är så goa.

Vi åkte i alla fall dit och här kommer lite bilder på den här lille raringen som är en blandras av Australian Shepard, Strattfordshire bulldog, Fransk bulldog, Lhasa apso, Papillon. En härlig blandning. Alltså-Rena sötchocken!

Det visade sig att Fredrik verkar tåla honom för han slickade honom i ansiktet, gosade i pälsen och höll på…När han tidigare har varit allergiskt så har han fått utslag, kliat och runnit i ögonen. Han t om gned sig i ögonen efteråt när han hade päls på fingrarna men ingen reaktion. Däremot så reagerade vi bägge två under blomningen som var i hennes trädgård. Jag trodde nästan jag hade blivit allergisk! Nu hoppas vi att detta går bra för nu sitter vi här i bilen och åker ca 45 mil enkel resa för att köpa denna lille killen. Han kommer få ett fint liv och jag ska ha med honom på mina kurser m.m Mina hundar är med mig i väldigt mycket. Så roligt och tacksamt! Bruse och Kaisa är så fina förebilder för lille Laban, det är hans nya namn…

Jag kommer att skriva mer snart igen så håll lite utkik på bloggen…

Varm kram från mig! Detta kortet tog vi utanför kapellet i lördags kväll…

Anna

3 reaktioner på ”Vilken helg och vilket beslut!

  1. Ann Danell skriver:

    Så fint att se och så roligt med vovven! Vill ännu en gång, uttrycka min beundran för att du alltid är så positiv och godhjärtad och ett sånt gott föredöme för oss andra!

  2. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

    Tack för din berättelse och dina vackra foton. Jag önskar dig och familjen en fortsatt bra 1:a Maj. Kramar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *