Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilken fin helg jag har haft med så mycket kärlek både från människor och djur. Så tacksamt och innerlig känsla jag får nu när jag reflekterar över detta. Har du tänkt på vad livet innehåller mycket fina stunder och ögonblick om vi väljer att se och uppleva detta? Våra liv är så mycket större än vad vi tror ibland. Då menar jag att vi har ett syfte till varför vi är här och det finns en mening med det. Om du följer din dröm, hjärta och inre sanning så upplever du en frid och harmoni som leder dig rätt. Det är när vi går emot oss själva som skapar stress och dåligt mående. När de yttre kraven tar över.

Att hitta sig själv är en resa genom hela livet och som också gör att vi utvecklas. Vi förändras också…Vi värderar saker på ett helt annat sätt idag än vad du kanske gjorde för 10-15 år sedan…Häng med i din egna utveckling och våga utvecklas. Du är ju så viktig…

Denna lille hund har fångat mig totalt precis som min andra djur gör, de får mig att utvecklas och öppna upp i mina sinnen och vara uppmärksam på deras behov och hur de vill kommunicera med mig. Jag ska lära mig deras språk, det är inte de som ska lära sig mitt först och främst. Jag ska förstå dem och de får feedback från mig och sedan är samarbetet igång. Det är alltid upp till oss människor att förstå djuren först, ej tvärtom.

Här kommer lite mer bilder från i lördags som Johanna-en vän till oss tog, hon och hennes man var och hälsade på oss i helgen. Vi var ute på promenader och myste på kvällen. Jag och Duggan i vattnet m.m

Duggan och Laban lär känna varandra och jag har köpt en hundryggsäck och på sätt kan jag ha med Laban på lite längre turer också med de andra djuren.Här tog jag ett kort i helgen när raringen låg och sov.

Här tog Fredrik ett kort på mig och Laban när vi låg och sov, hihi!Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit. Varsågod och varm kram:

Måndag:

“Tänk på vad du själv sänder ut för energier idag och var den personen som du vill att andra ska vara mot dig. Idag är du en förebild och du kommer må så gott utav det. Du kommer förstå…

Ett brev, sms, mail eller någon kontakt kan ske idag. Något du kanske har väntat på kan hända inom kort. Ha nu lite tillit och tacka gärna änglarna.”

Tisdag:

” Idag skapar du något nytt eller så kan det vara något som du tar tag i som du skjutit på…Det blir en sådan “befrielse” och skön känsla efteråt! Änglarna är med.

Du kan känna trygg så sluta oroa dig. Be ärkekängel Mikael om hjälp och du får hjälp. Var modig och känn dig hörd. Tillit och släpp på kontrollen.”

Varm kram från mig mina djur!

Anna

8 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

 1. Annika Wallberg skriver:

  Tack för dina ord för oss alla 🙏💐så kul att se din kärlek till alla djuren♥️

 2. Stina Öberg skriver:

  Tack för dina fina budskap de är värda så mycket för mig ❤❤❤
  Delar din kärlek för djur, har en snart 14 årig Jack Russel tik som är mitt allt förutom barn och barnbarn ❤
  Men oroar mig för den dag hon inte finns längre, har förlorat många djur men denna lilla fina har gett mig
  så mycket kärlek och jag älskar henne så.
  Hur ska jag göra för att klara detta , hon är glad och frisk men åren börjar ta ut sin rätt.
  Jag själv har många år på nacken fyller 76 år den 10 maj men känner mig fortfarande ung.
  Förlåt denna långa roman men behöver hjälp av änglar och din vägvisning
  Önskar dig allt gott för dig och dina djur ❤❤❤
  Stina Öberg

  • anna skriver:

   Hej Stina! Åh, en jack Russel! Jag hade också en jack Russel tik i 15 år. Du glömmer ju glädjen nu om du går runt och oroar dig för din hund. Njut och gläd dig, det vill din hund. Jag förstår ju dig givetvis eftersom jag själv har haft djur som gått över men de ser inte döden som vi gör. För dem är det naturligt och din tik kommer säga till när det är dags. Oroa dig inte. De tycker inte att det är konstigt och de vill inte att vi ska sörja dem. Fantastisk att hon är så pigg och glad. Du har så mycket kärlek så lev och njut. Dina änglar är med dig så ta emot livet. Önskar dig också allt gott! Varmaste kramen från mig! Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *