Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Tänk om vi alla såg livet ur ett perspektiv som en valp gör eller djur överhuvudtaget? Ja, kanske skulle det vara både för och nackdel…Det positiva skulle vara närvaron av nuet, att kunna känna av så otroligt mycket mer, än vad vi redan gör och kärleken, plus en utav de bästa egenskapen ett djur har-Ärligheten och samförståndet. Vi har så mycket att lära oss av dem. Jag har ännu mer nu eftersom en valp tar tid men jag har också mycket mer kärlek i mitt liv och all den glädjen som vi får är en sådan stark känsla. Är så oerhört tacksam. Även denna lilla hund var meningen skulle komma till oss. 

Eftersom jag ber och får så mycket hjälp utav ärkeängel Ariel-Djurens beskyddare och hjälpängel så vet jag också att jag får ibland uppgifter att ta emot djur och känner detta starkt. Denna ängel sker ett “samarbete” med. Vissa utav er känner kanske igen er, då ni känner så starkt för djur och känslan av ett “uppdrag”. Hon är ljuvlig denna otroliga ärkeängel. Tack! Ni får stå ut med lite mer bilder utav Laban och hoppas det är okej? Haha!

Kaisa tycker så mycket om honom nu…Så söta ihop!

Bruse och Laban sover ihop i bädden…

Sova mellan lek och bus…

Här har han overallen på för han fryser annars när vi ska ut…Vädret har varit sisådär…Sötnöten!

Hahaha! Dessa tre är mina följeslagare! Även på toaletten… Jag skrattar! De är för goa!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta emot. Läs gärna min krönika idag på webben i tidningen Nära www.tidningennara.se Jag svarar alla om någon vill ge någon kommentar. Varm kram och varsågod:

Onsdagen:

” Idag tar du tag i något som du ligger efter med eller skjutit på, det är så rätt! Du kommer känna en sådan befrielse efteråt. Rensa det som oroar dig, änglarna är med dig!

Ekonomi eller något som berör pengar gör dig lite orolig eller eftertänksam. Se över och ta det lite lugnt, det kommer bli bra, du får agera tilll det bara. Du löser det. Ta tag i det och du upplever att det inte var så jobbigt som du trodde. Be ärkeängel Ariel vara med dig.”

Torsdagen:

Du kan bli förälskad i något idag eller så är det någon person…Du känner en dragningskraft som är stor så lyssna på dina känslor. Ta ett steg!

Idag kan du starta upp ett nytt intresse eller så tar du tag i det och forskar vidare…Det är viktigt för dig så prioritera detta framöver! Du kommer förstå…”

Varma kramar från mig!

Anna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *