Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag skickar ut daglig vägledning till många utav er mån -fred varje dag via mail och det är en ynnest att kunna hjälpa till på detta sättet både via mailen och här på min blogg. Jag fungerar som en länk när jag skriver mina budskap till dig och de som ska ha ett stort tack är andevärlden! Jag är väldigt glad och känner en sådan tacksamhet utav denna drivkraft och passion med mitt skrivande och att kunna hjälpa till på ngt sätt.

Min största önskan är att få människor och djur att må bra! Jag har ett eget ansvar att må så gott som möjligt och försöka utveckla mig och känna kärlek till mig själv, allt börjar med oss själva. Ibland börjar vi i fel “ände” tyvärr. Jag har också mycket att lära mig, de har vi alla. Alla dessa underbara lärdomar! Ja, vi kan välja hur vi ser på saker och ting och framförallt hur vi tänker och känner. Du och jag har alltid mer värde i att tro gott än att inte göra det.

Det är inte naivt att utgå från det, det som skapar negativ energi är misstänksamhet, oro och att tro det värsta. Det är kopplat till vårt egna mående så se till att du mår bra för då kommer också din omgivning att göra det…Att handla i kärlek till sig själv och till andra. Tro gott och vill väl. Ja, det kan hända att vi alla har “klampat i klaveret” och gått på vissa saker fel, genom att vi inte sagt ifrån eller behagat men det är lärdomen. Vilka situationer behöver du lära om i? Vilka situationer behöver du utvecklas i?

Det kan vara att sätta gränser, tala för sig eller backa eller dra sig ur, ge mer av sig själv och ha tålamod kanske? Det handlar inte om att behaga i fel syfte. Det handlar om kärleken till sig själv…Är du din egna bästa vän? Om inte, jobba med det och lägg energin på dig själv först med kärlek istället för på andra…Du är värdefull och så viktig för annars så hade du inte funnits här. Hela universum är kärlek och detta är du ett med! Det är ej separerat från oss!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta, varsågod:

Fredagen:

“Änglarnas kraft har du inom dig påtagligt idag eftersom du får tecken från dem i den situationen du befinner dig i…Det är kärleksfulla sådana! Handla nu efter det. Tacka änglarna gärna!

En inköp eller ngt som du vill köpa kan ge dig glädje idag! Det är något som har en andlig betydelse…Det finns en mening om du dras till ngt…” Det är inte “bara en sak”

Lördagen:

“Idag kan du ha förmågan att läsa mellan raderna i ett samtal, det är ej inriktat till dig egentligen utan ha tålamod. Din belöning kommer i känslan senare…Änlgarna är med dig, be dem.

Kärlek, passion eller något du dras till gör sig påmind idag så ge dig hän…Det blir mycket glädje i detta!”

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *