Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

I helgen så var det en del som skulle göras här på gården och mycket annat men både jag och Fredrik som kom hem från Norge i fredags, var trötta och kände att vi ska försöka släppa lite “ansvar” och bara vara en stund. Fredrik hade ju varit borta sedan i måndags och jag har jobbat mycket, plus gården, djuren och familjen med allt som det innebär och lille Laban som kräver sitt såklart. Mycket koll och ansvar med en valp och så är det. Han är en riktig going. Inget att klaga över alls för jag älskar detta livet men ibland behöver vi alla bara vara och ta det lite som det kommer.

Jag har ju som vanligt ridit, grejat med djuren och fixat, det är ju vardagsrutiner. Här ligger Fredrik och lille Laban och sover i soffan en stund efter han kom hem. Jag var tvungen att ta ett kort. Hihi! Laban vaknade precis när jag tog kortet…Sötnöten!

På eftermiddagen vid 17 på fredagar så är det alltid dags för mina pass inför härliga deltagare på STC. Jag har cykel activio och Stc core denna dagen. Jag älskar verkligen träningen, den ger mig så mycket och ny härlig energi. Är också tacksam över min kropp och vill må så gott som möjligt.

Här är Duggan, Laban och jag i lördags, ute på ridtur och Duggan är så go även mot lille Laban. Denna häst har ett hjärta av guld och helar både människor och djur. Laban springer alltid lös och lämnar mig inte men det är också viktigt att han får vila och återhämta sig och han sover en del mellan lek och utflykter. Eftersom jag är ensam med mycket emellanåt så är det viktigt att hitta ett sätt som fungerar för mig och han älskar sin hundryggsäck redan. När jag går långpromenader med hundarna så får han sitta emellanåt i ryggsäcken. Då somnar han oftast, hihi!

När man har gård och djur så är det ständigt mockande och grejande! Lille Laban är med! Hihi! Jag lever inget “glamourliv” direkt, haha! För mig är det så viktigt att få arbeta med kroppen och inte vara rädd för att ta i! Det gör att jag jordar mig och känner mig hel. När djuren och familjen har det bra och jag kan ge dem det lilla extra så är det så rikt liv för mig. Att jag gör det för att jag vill. Samma med mitt andliga arbete. Kärlek föder kärlek i massor! 

Här somnade han i min famn när jag var nyvaken på morgonen, kolla mitt hår! Haha! Är han söt eller?

Lite mer mysbilder…

Kaisa älskar denna lille Laban…Hon försöker fostra honom…Gulligt!

Mina snören på tröjan är goda! Hihi

Jag och Fredrik åkte och åt en lunch där min systers barn jobbar nu. Jättemysig camping som heter Stenrösets camping i Trollhättan. Här är Fredrik, ett mysigt avbrott i lördags då hundarna var med.

Lördagsfika på ett nyöppnat cafe här i Vargön som jag bor. Jättegod passionsfrukts marängbakelse. Mums! Mysigt lördags fik.

Lite kontrast till min frukost men allt handlar om balans. Jag gillar inte att utesluta ngt om jag inte vill. För det mest äter jag nyttigt och bra mat men det är för att ja mår bra utav det och får rätt energi. Standardfrukost. Glutenfri havregrynsgröt, frukt eller bär på, glutenfri knäckebröd och två ägg. Pressad citron och apelsin juice.  Billy Bliss-Probiotika och magnesium.

Idag var jag också på core utbildning-workshop som var grymt bra! Ny inspiration och härlig energi med Anna W som utbildare-Strålar som en sol och duktig som utbildare. Här är vi som var med!  Jag sitter i mitten. Efter denna förmiddag så åkte vi på kalas för Sofie fyllde år. Mysigt. 

Mina vänner, onsdagen 22 maj så har jag en mini kurs kl 17.30 – ca 20.30 på Odenplan. Observatoriegatan 2 B i Stockholm. Det handlar om att utveckla sin intuition och hur vi får hjälp utav andevärlden. Vi kommer också ge healing och få insikt om dess kärleksfulla kraft. Min lille Laban kommer vara med och ni kommer få del utav djurs energier m.m (Min man är superallergisk och tål denna hund.)  Jag har endast två platser kvar pris endast 500 kr. Fika ingår. Vill du vara med så boka dig Anna.strandlind@hotmail.com

Jag har också endast en tid kvar för sittning, vägledning på dagtid. Maila mig vid intresse isåfall på ovanstående adress men gör det ganska snart isåfall. Varm kram och välkommen!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig, så ta emot dem med full tillit och jag brukar tacka andevärlden för all hjälp innan. Kram!

Måndagen:

Tveka inte på att göra det som du tänkt på ett tag idag! Det är dags att “sätta fart” Gör, tänk inte bara! Det kommer bli så bra! 

Du står inför något “nytt” som kan kännas som ett “vakuum” du vet kanske inte riktig vart du är på väg eller vad du vill. Ta det lugnt, du kommer få svar snart, allt är som det ska…Be änglarna om hjälp och släpp lite…”

Tisdagen:

Frukt, grönt och kost har berört på något sätt ett tag, idag kan du ta tag i det som du funderat på. Håll dig till din plan och be ärkekängel Rafael om hjälp. Ge inte upp!

Du kommer klara det som du går igenom och det som “bekymrar” dig. Du kan lita på din inre änglastyrka eftersom du ber dem om hjälp så är du hörd. Idag kan du få positiva tecken. Ta emot och tro på dig själv.”


Ha en fin dag och varmaste kramen från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *