Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Har du tänkt på vad mycket vi går igenom i livet och vilken erfarenhet vi får med oss hela tiden på vår livsresa här på jorden. Vi kan välja att se våra utmaningar i livet på olika sätt men om vi blir “vän” med dem så får vi också en acceptans och insikt som gör att vår livsvisdom växer. Ibland undrar jag om människor har varit mer glada och mindre oroliga förr? Jag tror kanske inte det men däremot så upplever vi glädje och oro på ett annat sätt idag. Vad tror du? Allt har liksom sin “tid”…

Jag upplever ibland att vi tar livet på så stort allvar att vi glömmer skrattets och glädjens betydelse som är bland det viktigaste i livet för att må bra. I skrattet finns nuet, i glädjen finns hoppet, kärleken, godheten, kraften och passionen. Vad är det som är så mycket viktigare än det? Jag kanske “hård drar” nu men visst får man sig en tankeställare? Vad gör vi för att ha så roligt och glädjerikt liv som möjligt? Gör vi det som vi egentligen vill? Eller lägger vi detta åt sidan för att skjuta på något “längre fram”. Ett hopp som skapas framåt i tiden för att först göra “rätt för sig” med plikter och lite stress, för att sedan ta den där “resan” för att må bra…Det kan vara så för många. Visst är det otroligt roligt att se fram emot en resa man beställt men det är inte det jag menar, utan glädje, hopp och passion skjuts för mycket framåt i tiden så tiden däremellan “glöms bort” för då ska det jobbas, kämpas och tom stressas ibland för att kunna glädjas i framtiden. ( En vacker blomma kan förgylla en dag , att bara se och njuta av alla dess färger och att ta sig lite tid till det…)

Frågan är då hur mycket tid som man lägger för att oroa sig i dåtid och i framtid, t om i nutid? Glädje och skratt är något som vi själva kan skapa, det är inte något som vi ska sitta och vänta på att någon annan ska göra åt oss, då missar vi ju mycket av glädjen och skrattet i livet…Ibland tror jag att vi förväntar oss att något roligt ska hända oss men vi kanske inte gör så mycket själva för att uppleva detta. Vill vi uppleva glädje så ska vi vara glädjen i våra liv. Vill vi uppleva skratt så får vi vara “skrattet” och söka oss till skrattet. Vill vi leva i mer harmoni så får vi skapa och vara harmoniska m.m

Vi är människor med behov och känslor, vi behöver kanske fråga oss själva vad vi kan göra för att ta våra steg till skrattet, glädjen och harmoni om vi känner att vi oroar oss mer än att vi mår bra. Jag menar absolut inte depressioner, ångest m.m nu utan ett “ständigt” vardags oro som många bär på. Vad oroar vi oss för egentligen? Är det framtiden? Det är ju ganska meningslöst om vi tänker till, vi lägger onödig oro på något som inte har hänt…Däremot vissa saker kan ske utav “självuppfyllande profetior” Vi styr då alltså dit själva genom att forma våra oroliga tankar till en sanning som vi själva tror på som ej är bra för oss och sann…

Tänk om vi kunde förvandla detta till glädje, hopp och kärlek istället. Vad har vi att förlora på det? Inget! Bara att vinna på! Jag ville bara påminna oss alla om vårt ursprungliga ljus och glädje, i det vi är skapta för och den glädjen som vi kan ge oss själva och andra är livsviktig. För du är viktig och värdefull så sök efter din sanning, det är ingen än du som vet din sanning, gör det glädjerikt på vägen så gott det går, låt skrattet leda dig till din passion och försök släpp på oro som hindrar dig att må gott i ditt liv. Du är värd det bästa! Stor kram från mig!

Nu mina vänner kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och känn in dem och ha tillit. Varsågod:

Onsdagen:

Sätt värde på dig själv idag och beröm dig för den du är. Idag kan du släppa lite på kraven och skjuta på det som inte är “nödvändigt” Du kommer värdera ngt som ger dig mer glädje…Änglarna är med dig.

Idag kan du bege dig till en “helig”, betydelsefull plats för dig. Du kommer få svar inom dig…Änglarna ger dig tecken. Ta emot och be dem, tacka och känn dig uppskattad.”

Torsdag:

Idag kan du låta lekfullheten ta över och följa skrattets längtan. Du kan släppa loss och detta kan betyda mer än vad du tror. Dina änglar är med dig.

Du kan tänka om i en hälsofråga eller ngt som har med din hälsa att göra. Du kommer till insikt och det är positivt. Du vet vad du ska göra.

Sköt om dig och ha en fin dag!

Varmaste kramen från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *