Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vår goa Bruse har varit hos veterinären och kastrerats sig. Han hade systor i prostatan och veterinären tyckte det var lika bra att göra det fast han är så gammal. Han är så god vigör för övrigt och hon trodde först inte att han var så gammal. Lille vännen…Han är mer busig än Laban men nu är det tratten på huvudet och inget bus på 10 dagar. Såret ska läkas och han ska inte ha några direkt långpromenader. Kaisa har blivit riktig lekfull och så go mot Laban. Hon “fostrar” honom så väl men ibland kan jag tycka “Vilket tålamod hon har” Haha! Men hon säger ifrån på skarpen ibland och då lyssnar han men så envis han är den lille krabaten! Hihi! Ja…Vissa raser i honom är “envisa” som b la bulldoggen…Här är Bruse i onsdags efter operationen.

Jag var på ett cafe och satt och jobbade i onsdags medans Bruse var hos veterinären, cafet heter Yarba och vilken mysig miljö! Det ligger i Uddevalla och jag kan varmt rekommendera detta stället om ni är ute och reser åt det hållet i sommar. En så mysig liten trädgård med så go mat. Min vän Jenny jobbar och driver det stället och hon är så duktig på detta. Lägger sin själ i maten. Jag älskar sådant! Både Laban och Kaisa myste och lekte emellanåt.

Jag tog ett par bilder och fångade snabbt när Fredrik gosade med Laban lite nyvaken häromdagen, rart eller?

Han älskar ju min hundryggsäck och han kom även på att min handväska är mysig och sova i….Hihi! Sötnöten!

Jag vill också nämna det att jag har enbart en vägledningstid kvar onsdagen den 22 maj Odenplan-Obervatoriegatan 2 B Sthlm och en plats kvar till min mediala minikurs på kvällen 17.30-ca 20.30. Vi kommer meditera, utveckla vår intuition och jobba med healingens kraft. Maila mig ganska omgående om du är intresserad att få vägledning-Sittning eller vara med på minikursen. Kram! Anna.strandlind@hotmail.com

Jag kommer ha med mig Laban hela dagen, även på min kurs på kvällen. Det finns ett syfte med det. Han är “allergifri “Min man är superallergisk och känner inte av något. Välkommen!

Nu kommer din budskap till dig så ta dem fullt ut till ditt hjärta, varsågod:

Fredagen:

Du kan göra ngt spontant idag som gör att du lever upp och tänker om i en situation med stor glädje! Bjud på dig själv…Du kommer förstå!

Du kan få “upp ögonen” för ngt nytt idag eller en ny ide “om livet” …Du ändrar väg som gynnar dig i din tankebana. Änglarna är med!”

Lördagen:

Idag upplever du en “extra” värme från en person eller så är det du själv som utstrålar detta och det gör att du mår väldigt gott och känner en sorts frid. Ta emot änglars hjälp.”

Tro inte på allt du hör eller ser, bilda dig en egen uppfattning och ta dagen som den kommer, njut av det som du har, lägg din energi på rätt saker. Det blir så bra!

Ha en riktig fin helg! Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *