Annas änglabudskap och vägledning för söndagen och måndagen, kram!

Hej du fina läsare!

Tänk vad musik kan förgylla livet och vad betydelsefullt det kan vara…Det är mycket glädje och känslor som förstärks när man hör vissa låtar. Även tvärtom. Fredagen den 17 maj så var det ett år sedan min syster begravdes…Inte klokt vad tiden går snabbt ibland…Min älskade syster Viktoria..Hon älskade Michael Jackson och vi hade hennes älsklings- musik  på begravningen. Detta kortet togs för några år sedan bara…Min fina syster Viktoria. Vi har en god kontakt idag också då hon visar sig och jag känner av henne så tydligt. 

Det gäller att ta vara på livet och verkligen värdera in sådant som är viktigt. Jag vill kunna säga på min dödsbädd om det blir så, att jag levde mitt liv precis som jag ville och jag har verkligen levt och känt! Våra själar är eviga så se till att göra jordelivet så bra, glädjerikt, kärleksfullt som möjligt. Glöm inte att livet ska vara bra. Inte bara bra-Sträva efter ett fantastiskt liv. Det kan vara både roligt och härligt. Ja, det kan det vara…Utmaningar har vi alltid så gör det så bra som möjligt.

Förstora inte upp saker och ting i onödan utan ta det lite lugnt och ibland är det inte dumt att själv ställa sig frågan-” Är detta ett världsligt bekymmer?” Vi oroar oss kanske för fel saker emellanåt och värderar saker och ting som kanske inte har så stor betydelse, eller?  Jo, det gör vi nog men det är inte alls konstigt, för vi lever i vårt egna liv och har liksom vår egna “kultur” Det är så för oss alla. Jag tror att vi behöver stanna upp och verkligen ställa frågan till oss själva-“Är detta viktigt? Vi ska ta oss tid att reflektera… Det händer mycket inom oss då…Var lägger du din energi? På oro, tvivel, ältande eller på positiva, glädjerika saker? Lägger du din energi på det som är bra hos människor eller har du lätt för att hitta brister och fel? Vi kan alltid utveckla oss och tänka till, eller hur? Gör din dag strålande idag och se allt gott då blir oftast dagen väldigt bra! Gör din dag! Kraaaam!

Nu kommer dina budskap till dig fina läsare så ha tillit och ta emot! Varsågod:

Söndagen:

Ta vara på tillfällena idag, du kommer förstå glädjen i det…Änglarna är med dig.

En sak som bekymrat dig ett tag nu kommer till en lösning, var lugn och ge det lite tid bara…Be änglarna om hjälp och släpp taget lite…”

Måndagen:

“Tro på din dag idag, din förmåga och underskatta inte dig själv idag. Det blir bra, våga!

Idag kan det bli en positiv “överraskning”. Det lilla kan bli stort.”

Ha nu en riktig fin dag och lev nu…

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *