Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Ibland går vi alla genom förändringar i livet och behöver tänka om och helt enkelt göra saker och ting på ett annat sätt. Vissa människor tycker det är jobbigt med förändringar medans andra tycker det är spännande och intressant. Vi är olika och det är väldigt bra att vi är det, för tänk om alla var likadana? Lite tråkigt, eller hur?  Ibland måste det gamla ge vika för att få plats med det nya, det är så vi utvecklas och lär oss saker.  Här är en bild från min vandringskurs.

Nu när vi har fått ett litet tillskott i familjen-Laban så gäller det att jag är ännu mer flexibel än innan. Jag har ju många andra djur också som ska ha lika mycket kärlek som innan, det är ju ingen skillnad och det är ju det som är så rikt. Denna lille killen ska lära sig att vara med mig överallt och han kommer delta på mina andliga och mediala kurser, jag har fått till mig detta utav änglarna och det finns ett helande med djur som förstärker människors glädje och kärlek.

Idag när vi skulle ut i ösregnet…

Jag får vara extra rädd om mig eftersom jag har faktiskt huvudansvaret över djuren för det är jag som valt det. Det är viktigt att jag tränar, äter rätt och får min sömn. Återhämtningar och vilan likaså. Fredrik är fantastisk också med djuren och han går ut med vovvarna och hjälper mig i stallet när han är hemma men själva träningen sköter jag för de mesta och förmedlar det till dem. Barnen kommer alltid vara prio ett för mig men de är i en fas där man vill frigöra sig mer och mer från sina föräldrar och jag vet precis hur det var i tonåren…

Vi är alltid tillgängliga för dem och vi gör saker och ting emellanåt men ärligt talat så tycker de inte om att vara med oss på det sättet längre…Lite tråkigt, men det hör till, allt är precis som det ska…De är så fina mina barn. Jag är en stolt förälder. 

Det är viktigt att hänga med och våga förändras tror jag. Ibland är förändringar besvarade böner fast vi ser och känner inte alltid på det sättet, vi kan då bli oroliga. Det är änglar som leder oss dit fast vi inte ser det då…Be änglarna om hjälp om du känner oro inför någon förändring du står i eller kastas in i…Du får modet och kärleken att våga, det är extra viktigt att släppa kontrollen och bygga tilliten under dessa perioder när det är mycket. Jag är inne i en sådan period då jag har extremt mycket men mår gott och prioriterar nuet. Jag är evigt tacksam för livet och allt fint som finns i livet. Det vi lägger vårt fokus på svarar energin tillbaka på…Glöm inte det. Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och varm kram, varsågod:

Tisdagen:

Du står inför en ny situation inom kort och du kan få en “hint” idag om vad det är. Det blir bra! Ha tillit! Be änglarna om hjälp.

Börja din dag idag och kommunicera me dina änglar så kommer du förstå under dagen…De ger dig rätt vägledning så var positiv och tro på din kraft.”

Onsdagen:

Var lugn och fokuserad idag för det kommer bli bra det du står inför. Dina änglar är ju med dig. Ta emot.

En utflykt, händelse som sker spontant blir så lyckad idag så släpp måsten! Ge dig hän! Änglarna är med.

Nu åker jag till Stockholm och jobbar igen och jag älskar att få dela med mig utav mina erfarenheter, mediala och andliga kunskap och jag lär mig hela tiden och utvecklas. Jag tackar ödmjukast för mina uppdrag. Lille Laban ska vara med och det kommer gå så bra. Han är nästintill rumsren och jag har lagt in pausar en gång i timmen. Syns snart och då berättar jag…Varm kram till dig från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *