Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vilken dag! Laban har skött sig alldeles utmärkt idag uppe i Sthlm och varit med på sittningar och på medial kurs. Jag hade med healingens kraft på kursen och vad passar inte bättre än att ha med sig denna lille vännen? Djur har en helande stark energi. Jag är evigt tacksam att få dela mitt liv ihop med djuren. Hade jag kunnat ha med mig Duggan på tåget så hade hon också följt med, haha! Vilket landskap vi har i Sverige. När jag sitter på tåget och njuter ihop med Laban som tittar nyfiket på allt i livet så är det en fröjd att få uppleva detta. Det lilla är det största i livet. Här sov han på tåget imorse vid 06. Sötnöten.

Vilka fina människor jag träffar i mitt mediala arbeten. Andevärlden likaså…Jag är lite fascinerad hur alla vi människor är olika, ingen ser likadan ut och alla känner vi och tänker olika i livet på vår resa. Alla vi har en erfarenhet och visdom att ta del utav. Vi är viktiga…Alla…Vad kan du och jag göra för att göra världen lite bättre idag? Det är en hel del faktiskt som påverkar andra och ger goda ringar på vattnet. Börja att ge dig själv kärlek på dagen är du vaknar och ta vara på din dag. Ställ in ditt fokus och säg till dig själv: “Idag blir den bästa dagen” Varje dag…Tänk så många dagar vi kan uppleva som blir bra om vi väljer det…Nu mina vänner så kommer dina budskap så ta dem till ditt hjärta.

Torsdagen:

“Välj rätt känsla och tanke idag, för din dag blir så bra! Du kommer upptäcka något “nytt” som ger dig energi. Änglarna är med.

Natur och vatten ger dig extra kraft och energi idag så ge dig ut. Ärkeängel Ariel är med dig, så hon ger dig vägledning. Tacka gärna och ta emot.”

Fredagen:

Idag kan du fira eller göra det där lilla extra som skapar en sådan fin energi. Överraskning eller ngt firande kan vara aktuellt. Du kommer att få en glädjerik dag och minnen.

Säg ifrån idag och stå upp för det du tror på och känner i ditt hjärta på ett vänligt sätt. Håll dig till din plan. Glöm inte din egna kraft. Det blir bra!”

Ha det underbart så syns vi snart.

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *