Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag har haft mycket att göra och har prioriterat dessa dagar med familj, jobben och alla djuren. Jag har också fixat iordning på min altan och i glasaltanen. Det är därför jag inte skriver förrän nu. Vill bara berätta det ifall du undrar. Jag är ju mån om dig läsare givetvis. Läs gärna mina krönikor på webben i tidningen Nära och i tidningen. Det kommer att vara lite reportage framöver och intervjuer med mig så väl mött! Kram!

Här kommer lite bilder från min lilla gård med blommor och kärlek! Hihi! Jag älskar mitt hem där berget är utanför med skog, hagar och fält. Min önskan är att få målat huset vitt och att det blir trä med snickarglädje runt altanen och fönster. Jag älskar mitt lilla gym utanför och det lilla huset.

Mina små kryddor som hänger utanför dörren, mysigt med färska kryddor.

Visst är det levande med växter och ett sätt att finna harmoni och nuet?

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit! Varsågod:

Måndagen:

“Idag hittar du din egna väg så våga gå den, du ska lyssna på din inre röst idag. Glöm inte det. Änglarna är med.

Vid varje möta idag så försök att se det ljusa i allt! Plocka fram det bästa hos dig själv och andra. Du kommer förstå varför på kvällen…Ta emot änglars kärlek!

Tisdagen:

Våga säga ifrån eller visa vad du vill på ett lugnt men tydligt sätt. Det är också att visa kärlek…Var modig.

En stress som “legat över dig” släpper idag om du håller fokus på glädje och nuet. Du klarar det så ha tillit. Be änglarna om hjälp och ta emot deras hjälp. Släpp kontrollen lite…

Varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *