Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Jag ska på skolavslutning för min syster Viktorias barn idag, hon går ut nian-högstaiet. Vi ska dit och gratta henne i klassrummet. Min syster är med henne idag och ger henne stärkande kärlek från andra sidan. Älskade goa Ellen. De är så fina min systers barn Ellen och Sofie. Här rider Sofie på Duggan.

Ellen sitter till vänster. Sofie till höger.

Kärleken till våra barn och dessa två fina tjejerna är så stor. Sedan alla mina djur! Tänk vad kärlek vi har runt omkring oss om vi tänker till och ser detta framför oss. Det kan vara något man tar för givet ibland men det är stort… Det är det som är av betydelse, det vi känner och upplever. Eller hur?

Jag hade en sådan fin djurkommunikation på distans häromdagen med en häst. Jag fick till mig detaljer som djurägaren förstod direkt. Hästen berättade tydligt också hur hon ville ha det och varför hon hade gjort vissa saker. Man hjälper inte bara djuren utan oftast är det ju ägaren som får redskap utav mig hur man kan bemöta det som djuret sänder till mig. Ärkeängeln Ariel är alltid med mig vid djurkommunikation. Varje kommunikation är unik. Det är verkligen innerligt.

Nu mina vänner så kommer dina budskap, varsågod och varm kram!

Torsdagen:

“Idag trivs du bra i att bara vara och känna ett lugn. Fast du kanske har mycket så håll fokus på detta idag så upplever du en riktig fin dag, över förväntan! Be änglarna om hjälp.

En saknad av någon eller något kan ta över dina tankar. Agera till det du önskar och ge inte upp idag för detta kan vara början till att det bli bra!

Fredagen:

“Idag kan du känna en fin glädje för någon annan så visa din glädje och engagemang. Du blir berörd på något sätt. Detta kommer uppskattas mycket och du berör verkligen.

Mat eller olika färger kan betyda mycket idag på något sätt. Du har ett kreativt öga idag så använd din lust och kreativitet. Du gläder dig mycket och änglarna är med dig. Ta för dig!

Ha en fin dag och varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *