Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Det har varit lite mycket det sista…Min fina svärmor är så sjuk…Hon är 70 år och vi står varandra nära…Mina svärföräldrar betyder mycket och det är framförallt tufft för svärfar, Fredrik och hans goa syster. Det känns jobbigt och livet består av sorg, glädje, lärdomar och utveckling…Så är det… Denna bilden togs igår efter min kurs, så tacksam.

Jag har också haft mycket jobb med bl a djurkommunikation och skrivande det är därför jag inte har hunnit att skriva på ett par dagar. Det är så berikande och givande. Är så tacksam för detta.

I helgen så hade jag en Andlig träff och kurs. Vad fina människor jag träffar i mitt arbete och det är så utvecklande. Här kommer lite bilder från i lördags. Vi är i min verksamhetslokal och ute, b la vid vattenfallet...

Här sitter vi på min altan och äter, det blev grillat! Det var uppskattat!

Jag vill uppmärksamma att onsdagen den 3 juli kl 17.30 till ca 21.00 så har jag medial utvecklingskurs i Stockholm Odenplan-Observatoriegatan 2B, då kommer vi öva b la på vår intuition, aura och dess funktion och psykometri. Alla kan vara med så du är varmt välkommen. Max antal deltagare så anmäl dig i tid. Det kostar 600 kr-fika, dryck, frukt ingår. Anmälan: anna.strandlind@hotmail.com

Hoppas vi syns och det brukar vara väldigt avslappnat och trevligt! Varm kram!

Kan inte låta bli att lägga ut kort på Laban! Hihi! Så sööööt!

Här är jag och Ida idag som hade varit ute och ridit i skogen 1 timme. Mysigt!

Chadida och Duggan

Läs gärna min krönika i tidningen Nära och på webben nu på tisdag. Det är också ett reportage om hur jag kommunicerar med de små “djuren” också-Insekterna. Du kan få tips om de “stör” dig…

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Du tolkar dem på ditt sätt så lyssna på din intuition. Varsågod:

Måndagen:

Idag kan du uppleva som om du går in i ngt nytt inom dig. Du ser saker och ting på ett ljust sätt trots lite motgångar du gått igenom. Du är hörd utav änglarna så tacka dem och fortsätt att se ditt ljus! Det blir en dag med nya insikter…

En person kan tycka och tänka lite “väl mycket” nu om hur du ska kanske vara eller göra i situationer. Lyssna bara på dig själv, för du är stark och du vet vad du vill. Släpp den negativa energin.

Tisdagen:

En längtan, saknad utav något kommer äntligen att kunna släppas idag, du får ngn typ av respons som gör att du kan gå “vidare” och det är positivt.

Ekonomi, pengar kan vara i dina tankar eller en oro av ngt slag. Det kommer att ordna sig så sätt igång med att ta tag i det du vill, antingen att du tar tag i ekonomin eller så tar du tag i det som du velat “unnat” dig ett tag.”

Sköt om dig nu och varm kram från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *