Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vi pendlar lite mellan Svärmor och vårt hem nu…Vi vill ju hälsa på henne när hon är så sjuk… Vi har stannat kvar hos svärfar ett par dagar, jag fixade häst, katt och kaninvakt. Eller rättare sagt så hjälpte min stora tös till och en annan tjej med hästarna. Jag har dock jobbat en del men i mitt jobb emellanåt så kan jag jobba precis vart som helst. Vi vet bara att det finns ingen återvändo för svärmor, tyvärr. Alla mediciner är uttagna m.m Detta är så ledsamt och bara 70 år…Min man behövde komma iväg och cykla på sin mountainbike på kvällen och bara köra på i skogen, visst är han fin? Han är en sådan fin själ, så omtänksam och innerlig.

De hade så mycket planer tillsammans nu när båda var pensionärer. Livet ska levas nu och det gäller att verkligen uppleva tacksamheten i allt man har. Våga berätta hur mycket människor betyder för dig senast du är här på jorden. Våga lev och gör inte livet till en transportsträcka med massa saker du inte trivs med, utan välj bort det som du inte vill ha i ditt liv. Här äter vi lunch igår…

Livet är för kort för att inte levas och glädjas. Du är så värdefull. Änglarna vill verkligen påminna oss om detta. Trivs du inte med det du jobbar med så gör något utav det, trivs du inte med ditt liv så gör något utav det. Du har förmågan för det är bara du som kan förändra. Änglarna hjälper dig.

Jag är så tacksam att ha mitt andliga, mediala, skrivande och träning och hälsa som mitt arbete och de ger så mycket. Ibland får man “kämpa” lite och inte ge upp när man vill något i sitt liv. Vissa saker byggs upp så ha tålamod med dig själv och våga utveckla dig. Jag älskar det mesta i mitt liv och är evigt tacksam för det, vissa saker behöver jag utveckla och ta tag i men de mesta älskar jag. Varje dag är en gåva så gör saker möjliga! Vi grillade hos svärfar på kvällen och det blev ju givetvis vegetarisk för min del…Så gott!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem varmt till hjärtat!

Torsdagen:

“Lev idag och se saker med beundran och “storhet” i allt som du har, du kommer förstå…Ta emot glädjen idag som det bringar. Änglarna hjälper dig.

Varje möte kan lära dig något om livet…Idag kan du få vägledning utav ett möte som du gör med en person. Du “vaknar” till och kommer till insikt. Du gläder dig. Änglarna är med dig.”

Fredagen:

“Du upptäcker någon nytt idag som ger dig inspiration till att sätta igång med ett “projekt” eller en sak som du funderat på. Sätt igång!

Färger, nyanser kan komma ha en betydelse i ditt liv idag. Änglarna ger dig vägledning via färg idag, de hjälper dig kärleksfullt. Vad dras du till? Ta emot!”

Lev i nuet och skapa din dag med mycket kärlek.

Varma kramar från mig!

Anna

5 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

 1. Gunilla Krafft skriver:

  Tack så fina budskap,och så myckert tänkvärt att just försöka ta vara på livet!!Stor kram att du delar så mycket av erat liv..Och förstår att du värderar erat liv just nu extra mycket i alla ytterlighter,och livet är verkligen vad man gör det till..Och försöker vara närvarande i glädje och sorg..
  Tack Anna….Kärlek till er alla..

 2. Lena skriver:

  Tack så mycket för fina budskap. Det ger mig så mycket att läsa vad du skriver här. Det är precis så som du skriver: Vi ska leva livet varje dag❤️
  Kram Lena❤️

 3. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

  Vad vackert skrivet, jag önskar av hela mitt hjärta att din svärmor blir frisk igen och kan njuta av sin pension tillsammans med sin make och sin familj. Kram till er alla.

 4. Tove Erkenfalk skriver:

  Tack för dina ord och jag hoppas allt ordnar sig ❤️ Jag känner igen det som händer med din svärmor, jag miste min far på samma sätt! Han planerade sin pensionstillvaro men blev sjuk och dog vid 66 år! Han sa till oss syskon att leva nu och inte planera för mkt! Många Styrkekramar till er 💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *