Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Idag har jag varit uppe med tuppen, det brukar jag ju i och för sig vara men jag ville rida mina hästar innan det blev för varmt. Vi red till sjön och hästarna tyckte verkligen om det. Min chadida som jag sitter på här har haft sådan vattenskräck när jag köpte henne för några år sedan men nu har vi tränat och det går så bra och har gjort länge. Hon var lite busig idag, studsade och var en riktig piggelin min goa tjej, hihi! Jag har en barbackagjord så det är inte så mycket att sitta på som sadel. Duggan och Brutus närmast på bilden…

Här är Chadidas man, ett litet yrväder ser den ut som, haha! Jag fick vara snabb att ta en bild, lite bökigt när man sitter på och med ridhandskar och allt. Hon vänder vänster öra till mig för hon lyssnar, sötfia!

Innan ridturen imorse så blev det en långpromenad med mina andra tre goingar-Bruse, Kaisa och Laban så de kunde sova medan jag var ute och red den stunden. Jag jobbade lite också innan ridturen. Jag lägger ett spår ibland och det älskar att spåra! Det får använda huvudet och samtidigt röra på sig. Vi har också varit nere och simmat jag och alla hundarna, de älskar att bada! Det är klart, jag har ju två portugisiska vattenhundar! Haha! Laban tror också snart att han är en “portis”, superglad i vatten och älskar att leka och simma. Sicken going!

Jag har bara en sittning-väglednings tid kvar onsdagen 17/7 i Sthlm Odenplan. Observatoriegatan 2 B. Maila mig om du är intresserad, kram! Anna.strandlind@hotmail.com

Nu kommer dina budskap till dig så ta emot dem och ha tillit, kram och varsågod:

Torsdagen:

“Tänk på att du formar din egna dag…Ha rätt fokus och inställning redan när du vaknar, idag kan det bli en dag med “överraskningar” så ha ett öppet sinne! Du gör ngt du inte brukar göra…Änglarna hjälper dig, be dem. Njut av din dag!

Änglarna påminner dig att älska dig själv lika mycket som du förväntar dig att andra ska älska dig. Idag tar du hand om dig själv och kan komma till insikt om vad du behöver i ditt liv. Änglarna hjälper dig.”

Fredagen:

“idag vill änglarna påminna dig om: Vad är det bästa att vara du? Lev efter detta påtagligt idag och du kommer förstå! Gläd dig att vara du!

En kontakt, vän eller ny bekantskap kan möta dina vägar idag. Det blir ett fint möte och betydelsefullt! Ta vara på stunden.

Här är fina gänget-Vi andliga profiler för tidningen Nära. Kram!


Varm kram från mig!

Anna

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

    • anna skriver:

      Hej Marie! Det är sällan jag är det för jag hinner tyvärr inte, jag vägleder ju mycket och så för övrigt men mitt jobb som personalchef på Tarotguiderna tar tid m.m
      Jag kommer försöka jobba nästa vecka några timmar v 29 så håll utkik. Varma kramar från mig! Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *