Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vi åker så fort vi kan till min svärmor som är döende…Denna underbara kvinna. Hon är så fin…Det är en oro framförallt för Fredrik, hans syster och svärfar…Tänk att leva ihop med sin livskamrat så länge och veta att det inte är långt kvar…Usch…Det är många utmaningar i livet som vi går igenom. Jag måste ändå påstå att min svärfar är helt otrolig och realistisk i detta…Han är tacksam för livet och precis allt som de gjort tillsammans. Han sa häromdagen:” Vi har gjort precis allt det vi har velat i livet och vi har inte saknat ngt, det är jag så tacksam över!” Visst var det fint och “stort” sagt? Ja, livet är verkligen en gåva! Varje stund är en ynnest när man tänker till…
Idag så tränade jag och Fredrik hop på vårt utegym. Jag är så tacksam att kunna träna och motivera mig i detta som är så viktigt för kropp och själ. Träning är en färskvara som man bygger upp med tiden, disciplin och tålamod och framförallt glädje till kroppens förmågor. Det finns alltid ngn träning som man kan göra oavsett vilken nivå man ligger på. Träning och hälsa handlar inte om utseende utan om hur man mår. Jag mår gott och det är mycket av min träning och maten som ger mig rätt energi. Balansen ihop med vilan. Det behöver inte vara komplicerat. Här är lite bilder från dagens träning! Så härligt och roligt!

Sedan blev det go middag på altanen, sojaburgare med sallad, kvarg och frukt. Mums! Nyttigt och mättande!!

Vi har så roligt ihop när vi tränar!

Rör på dig och glöm inte vad viktigt det är för din mentala, kroppsliga och själsliga utveckling. Utgå bara från dig själv, ingen annan! Du är unik!

Nu kommer dina budskap så ta dem till hjärtat och ha tillit! Varsågod:

Måndagen:

“Tänk på att respektera någon annans åsikt fast du inte tycker likadant idag. Det är också kärlek. Var lugn och ha tålamod. Det blir bra!

Idag får du “upp ögonen” för ngt nytt som fascinerar dig. Du tar tag i det och fattar ett nytt beslut. Ge inte upp! Det är rätt! Be änglarna om hjälp.”

Tisdagen:

“Inatt kan du få svar genom din dröm och du kan få kontakt med dina änglar. Tacka redan när du lägger dig. Du kanske inte kommer ihåg allt när du vaknar men omedvetet så har du svaret. Ta emot denna dag…

Idag förmedlar änglarna till dig budskap via färger, ta emot detta för det är sådan kärleksfull vägledning. Använd alla dina sinnen.”

Kaisa ligger och vilar tryggt framför min Buddha idag…Sötfia!

Varm kram!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

  1. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

    Tack snälla Anna Jag önskar dig och alla runt om dig en bra vecka och en extra bön till din svärmor. Styrkekramar till er alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *