Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Vi har varit hos svärfar med barnen och b la hälsat på hos svärmor. Hon är en “kämpe” och glad emellanåt. Hon ler när vi kommer och sover mycket däremellan…Vi gick även på stan och på kvällen så följde två av barnen med mig och Fredrik med på en löparrunda 7,5 km ner till vattnet men mycket uppförsbackar hemåt…Jättemysigt att vi sprang ihop.

Barnen satt i spapoolen på kvällen och vi grillade. Jag kunde jobba däremellan under dagen och fick också mysa och umgås med en del av familjen, tacksamt. Det blir mycket skrivande och en del planering, projekt inför hösten…Mer kommer om detta. Här myser jag på golvet med vovvarna hos svärfar…Mina följeslagare!

Vecka 30 så kommer jag ha några dagar semester från vissa jobb och då kommer jag satsa på att vila, bada, träna, skriva och meditera. Bara strosa en dag också…Jag kommer inte blogga lika mycket då eller inte alls den veckan så du vet men kommer fortfarande skriva för tidningen m.m

Det är en underbar tid vi är i nu…Blommor, skogen och vattnet…Jag och hundarna badar och simmar nästan varje dag. Hästarna har också badat en del. Bor ju så vackert. Har allt hemma som jag behöver…Gym, altan, skogen, vattnet, djuren och framförallt familjen. Fast jag är en del “själv” med allt när Fredrik är i Norge så är jag aldrig ensam. Det är ju så mysigt med all närvaro från barnen och djuren, så givande.

Onsdag till torsdag jobbar jag i Sthlm med sittningar och kurs, så tacksamt och kärleksfullt! Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat! Varsågod:

Onsdag:

“Idag fattar du ev ett nytt beslutom ngt som berör framtiden. Du gör rätt att tänka lite utanför “banorna” Be änglarna om hjälp.

Var inte”rädd” för en förändring du står inför. Det kommer bli så bra! Du kan vara trygg. Änglarna är med dig!”

Torsdagen:

” Ge inte upp din plan! Du får ny energi idag till positiva idéer! Det blir så bra!

Du tvivlar på en vän eller relation, gör inget förhastat utan ge det lite tid. Du kommer fatta ett beslut inom kort. Var lugn och släpp taget.”

Ha en fantastisk dag och stort tack för alla kommentarer! Läs gärna min krönika på Facebook-Tidningen Nära eller www.tidningennara.se

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *