Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Ibland förändras livet snabbt, så det gäller att ta vara på stunderna och känna tacksamhet i livet. Jag måste berätta vad som hände mig när jag satt hos min svärmor jag och Fredrik. Som ni vet så är det inte så långt kvar…Detta är så ledsamt och samtidigt så gäller det att acceptera och vara där för henne med omsorg och kärlek.

Förra veckan så satt vi vid hennes säng och när jag satt där så fick jag besök från andra sidan…Jag berättade för Fredrik hur han såg ut, en ung, mörk, lång man med 70 tals kläder. Han hade lite längre nacken-typ “hockeyfrilla” och han kom så positiv och stod bredvid min svärmor. Han placerade sig nära henne och jag sa till Fredrik att denna mannen stod henne nära känns det som. Han var positiv och log, berättade att han firade och på ngt sätt så var det kalas idag? Jag förstod inte själv och det är inte ovanligt att jag inte förstår men den som det berör brukar förstå vad jag menar.

Den unga mannen från andra sidan berättade för mig att han är med henne och log. Han var glad och log mot min svärmor och menade på att “allt löser sig” En glad, positiv man…Jag frågade Fredrik igen om han visste men han förstod inte vem det var…Mannen från andra sidan firade med en cigarill och log…Han sa inget direkt, eller jag kopplade inte mer men han kändes lite pulimarisk, det var han säkert när han levde…Sedan sa han hejdå…

Vi gick sedan till svärfar och sedan frågade jag honom om denna mannen, beskrev allt hur han såg ut, ålder, hans personlighet och att det kändes som om han firade ngt m.m Det kändes konstigt att berätta detta eftersom hans fru är så sjuk…Svärfar visste direkt vem det var! Han sade: “Han skulle fyllt år idag berättade han och jag har hissat flaggat för denna mannen! Det är därför han firar!”

Jag log och kände mig trygg att veta att han är med vid hennes sida…Jag vet ju att änglarna och anhöriga är det ändå men detta blev så tydligt just den dagen jag var där. Detta är ju också en tröst för svärfar och Fredrik, även hans syster och mig. Det kändes så fint. Jag är tacksam att jag berättade detta för Fredrik fast han stod på sig och inte hade en aning vem det var…Framförallt så såg jag att svärfar “lättade” lite…Det är också en tröst för mig. Det känns i hjärtat och hon är en sådan fin människa. Jag accepterar det som händer dock men det känns…Jag vet att andevärlden är med och hjälper henne. Änglarna är ren kärlek.

Ikväll nu så åkte Fredrik direkt till sin mamma, de ringde honom från avdelningen. Han bröt sitt jobb i Norge och vi har kontakten hela tiden…Jag är på väg snart också…Jag vill inte berätta vem mannen var av integritet-och etiska skäl. Jag vill inte på ngt sätt förmedla sorg till er i detta blogginlägg utan mer att vi har våra nära och kära med oss från andra sidan. Även änglarna visar sig tydligt via våra sinnen…Att också acceptera fast det är svårt….Det viktigaste vi kan göra i livet är att visa kärlek till oss själva och till andra. Berätta har mycket människor betyder för oss, förlåta och inte hänga upp oss på detaljer…Att leva, och att verkligen leva…Det är skillnad…Sök dig till det goda livet…

Ta emot livet mina vänner! Budskapen är just detta-

“Att leva och verkligen leva! Berätta och visa hur mycket människor och djur betyder för dig och förlåt”

Det blir ingen speciellt för måndagen och tisdagen idag, detta var det som kom i budskap…Kanske var jag inte lika mottaglig för specifika budskap eller så var jag det…Det är ju viktiga saker och så befriande och kärleksfullt! Eller hur? Satsa på detta nu se vad du förändrar!

Jag kommer ta lite semester från bloggandet några dagar nu så ni vet men jag kommer tillbaka snart…

Varmaste kramen från mig!

Anna

8 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

 1. Ann Danell skriver:

  Varmt tack Anna för att du alltid, i glädje och sorg, visar på ljuset och hoppet i tillvaron! Ett sånt tydligt besök från andevärlden, vilken tröst och ett bevis på hur nära vi står den andra sidan. Mycket medmänsklig kärlek och mitt deltagande till er familj i er nuvarande situation.

 2. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

  +Vilken underbar upplevelse för dig att få träffa din svärmors anhöriga som skulle möta henne på andra sidan. Jag antar att din svärmors kamp är över och hon har fått frid. . Vila i frid kära kvinna. Du är älskad och saknad av dina nära och kära som är kvar, men ni kommer att mötas igen. Tack Anna för din vackra berättelse och beklagar sorgen.. Kram.

 3. Jane Mårtensson skriver:

  Tack Anna, dina ord går direkt in i hjärtat! Vilken underbar kvinna du är och styrkan du har i allt. Kram❤️

 4. Helena skriver:

  Finaste Anna! Jag blev så berörd av ditt inlägg idag. Det var så mycket kärlek i det du skriver.
  En trygghet och kärlek.
  Varm kram till dig och de dina ❤️

 5. Stina Öberg skriver:

  Hoppas att din svärmor får somna in med vetskapen om att ni finns hos henne och att hon är älskad.
  Det är alltid så svårt att förlora någon men livet fortsätter ju på andra sidan och kontakten finns ju kvar.

  Har en liten Jack Russel tik som yller 14 år den 16 nov. är så rädd att förlora henne hon är min allra bästa
  vän. Jag träffade dig på tåget i veckan och frågade om du hette Cecilia ber om ursäkt för det.

  Alla mina tankar för det svåra ni har framför er ❤❤❤

 6. birgitsanglarum skriver:

  Hej fina du <3
  Som alltid skriver du så fint och kärleksfullt <3
  Skönt att veta att svärmor har vänner som tar emot henne <3
  Allt blir bra <3 Massor av kärlek till dig fina kärleksspridare <3
  Änglakramar från Birgit

 7. Ann Nilsson skriver:

  Min son valde att ta sitt liv 4 dec 2009 polisen ringde på dörren 12.30 Ett par månader senare drömde jag att jag var i Oslo åkte bil Min dotters far som gått gått bort var med i drömmen Men han hade ju aldrig träffat min son Var tvungen att ringa en vän för jag förstog inte Hon svarade mig det är få förundrat att få ett sånt budskap från andra sidan Han mår bra och jag kan gå vidare /kram Ann

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *