Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kramen!

Hej du fina läsare!

I tisdags så gick min fina svärmor över på andra sidan. Jag var ej fysiskt med när hon gick över men kände det här hemma. Under hela dagen så lättade jag i bröstet och min kropp, blev mer lugn och jag upplevde en frihetskänsla på ngt sätt. Jag berättade detta för Fredrik under dagen när han, svärfar och systern satt och vakade över henne. Jag sade att jag upplevde det som om hon var på väg…(Detta är vid bryggorna där vi gick ofta…)

Jag tog med mig Laban på tåget ner till dem och vi satt runt henne och pratade gamla minnen då tårar och “skratt” löpte om varandra. Laban har varit med oss mycket hos henne och han förstod…Jag märkte detta när han tittade på henne, han gnydde lite och slickade henne på handen. Hon älskade när Laban var med hos henne, han låg bredvid henne i sängen och blev klappad en lång stund. Personalen hälsade honom välkommen varje gång. Tänk vad djuren gör oss fridfulla…Vilken dag…

Det var en sorgens dag men samtidigt så lättade det för oss alla för att hon slapp att ha ont och lida mer…Hon fick på sig sina kläder som hon valt, svärfar och hon hade för länge sedan kommit överens om hur de ville ha det, när någon gick över på andra sidan. Jag var med och la över henne i kistan och vi vinkade farväl till henne…Begravningen blir ganska snart…Älskade svärmor… Denna glädjerika, glada kvinna! Hon blev 70 år…

Livet är skört och varje morgon är en ynnest att få vakna upp till, detta blir så nära i sådana här ögonblick…Eller hur? Vi har för övrigt haft en “bra” vecka med barnen och djuren. Mycket bad, en del jobb för mig och också skratt. Vi får inte glömma att leva för att vi sörjer…En sorg känns, men våra liv går vidare, allting annat rullar ju på…Jag vet att hon ville inget annat än att vi skulle skratta och ta vara på nuet…Hon hade en tatuering på sin kropp som det står “Carpe diem” Det säger ganska mycket, eller hur? Denna underbara Laban och hans glädje strålar!

Det har varit mycket det sista…Jag vill ju finnas för min man och vara ett stöd så gott det går, Fredrik är en mycket klok och vis man så han tar detta på ett visdomsfullt sätt och är realistisk. Han jobbar imorgon på måndag som vanligt och sitter i bilen vid 06 mot Norge, då han börjar 09 på sitt jobb. Han kommer hem om några dagar. Jag känner en stor sorg och är ledsen emellanåt men det hör till. Det går bra och jag känner mig ändå i grunden “lycklig” trots det som skett. Det tar inte över min kraft på det sättet…

Ta vara på ditt liv, njut, skratta, sök dig till glädjen! Var kärleken och glädjen! Vänta inte på att andra ska ge dig den…Du är guld värd. Tack för alla fina kommentarer på min blogg. Jag blir full av tacksamhet och kärlek!

Nu kommer dina budskap till dig så ta emot dem med full tillit och kärlek. Varsågod:

Måndagen:

“Idag kan du få upp ett “nytänk” om din kropp och hälsa. Det blir positivt och du är på rätt väg. Ge inte upp!

Stillhet, reflektion och närvaro känns viktigt idag för dig, så ta dig dessa stunder och du kommer komma med ny insikt som gäller nu och till hösten…Änglarna är med dig. “

Tisdagen:

“Ett möte eller kontakt får dig att se livet med stor glädje idag! Det enklaste blir betydande idag och du känner harmoni…

Utbildning, kurs eller ngt du läser själv kommer att utveckla dig så fortsätt framåt idag och känn in ditt “behov” och vad du vill. Be änglarna om hjälp”

Ta hand om dig så syns vi snart! Lev och skapa din dag!

Varmaste kramen

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *