Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det har varit en del jobb både medialt och inom friskvården det sista. Det är många som har semester nu inom träningen så man får hjälpa till och ha extra pass. Jag tränar ju en del ändå och det är så roligt att glädja och pusha andra att utvecklas inom träningen. Människors stärks även mentalt och själsligen. Vilken ynnest att få jobba med min passion, medialt, andligt och med hälsa. Det är en del på gång inför hösten men jag berättar lite längre fram om detta. Jag har fått en del förfrågningar angående tavlor och jag kommer sätta igång att måla inom en månad. Saknar verkligen meditationen i detta, ska bli så roligt. Här kommer lite bilder på mig och Fredrik i lördags då vi tog en träningsdag här hemma och hade det jättemysigt. Vi behövde tänka på annat för det är en jobbig period med Fredriks mamma som gått över på andra sidan…Livet är en gåva och det gäller att leva och ta vara på stunderna… Ena pojken var med och boxades, hihi! Både jag och Fredrik är boxinstruktörer och det gäller att hålla teckniken vid liv. Det är så rolig och jobbig träning. Svettiga och glada!

Sprang milen innan stykreträningen på morgonen.

Lille Laban är med och ville gosa lite på mattan medan vi stretchade…Hihi!

Älskar min Buddha på min altan…Även min fina ängel.

Här gosar lille Laban!

Imorgon börjar min mailkurs om andlig, medial och personlig utveckling och det ska bli så roligt och givande att få dela med mig utav detta, ser fram emot det.

Jag vill också berätta att vecka 33 onsdagen den 14 augusti så kommer jag ha sittningar och vägledningar uppe i Stockholm och på kvällen kl 17.30-20.30 så har du möjligt att vara med på medial och andlig utvecklingskväll där du får uppleva dina mediala gåvor. Temat änglar denna gången och deras kraft till oss. Vill du boka dig så gör det ganska snart. Begränsade antal platser. Vill du boka sittning, vägledning eller kurs så gör du detta på denna mail:

anna.strandlind@hotmail.com

Plats: Sthlm Observatoriegatan 2B Odenplan. Pris för kurs endast 600 kr-Fika, frukt och dryck ingår.

På tisdag nästa vecka den 6/8 så är begravningen…Det är ganska nära inpå men det känns bra…Tänker så på svärfar, Fredrik och hans syster…Fredrik är och jobbar i Norge och kommer hem på fredag…

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta.

Torsdagen:

“Tänk om i en sak som du funderat på som tar energi, du oroar dig i onödan så släpp. Änglarna är med dig.

En oväntad möjlighet kan dyka upp idag! Ta chansen! Det blir roligt och givande.”

Fredagen:

“Du kan kolla upp ngt eller forska lite i det du funderat på inför hösten…Du kommer få tecken idag som leder dig framåt. skriv ner dem. Be änglarna om hjälp.

Stressa inte fram ett beslut nu, utan ha tillit. Du kommer få tecken idag så du vet hur du kommer att göra. Ha tillit till det.”

Varmaste kramen från mig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *