Annas änglabudskap och vägledning för tisdagen och onsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Imorgon tisdag är begravningen…Känns lite overkligt faktiskt. Det är fint att få träffa alla och få minnas henne ihop. Begravning kan vara vackert och fridfullt. Tänk vad livet är värdefullt och att vi har varandra. Det är det som är det viktigaste, våra relationer och kärleken till varandra. Ibland så får vi alla oss en extra tankeställare. Livet är en gåva…

Jag, Fredrik och hundarna har varit iväg på ett ställe i Skövde som heter Billingehus nu i helgen, det är en otrolig miljö och ligger högt upp på ett berg med så fina löp, vandring och mountainbikes stigar. Fredrik hade med sig sin Mountainbike och cyklade på de lite svårare banorna, han är grym på detta! Det finns också ett utomhus bad och minigolf m.m God grillbuffe med mycket vegetariskt alternativ, eftersom jag är vegetarian. Vi ville komma iväg lite och det var så bra pris. Jag hade med mig lite jobb och kunde jobba lite på rummet. Hundarna var så duktiga, de är alltid med oss. Här är vi på väg…

Promenad med vovvarna…Min fina man…

Här sprang jag, nuet och andning och vacker miljö…Det blev 1.6 mil. Fanns olika spår som man kunde springa på och som var uppmärkta…

Kaisa och Laban somnade på golvet och Bruse låg bredvid min säng på eftermiddagen efter lek och promenad. De är så positiva, duktiga att ha med sig överallt.

Här myser vi! Jag och vovvarna! Hihi!

En liten del av bassängen oh spa avdelning…

Här har vi precis varit ute på en långpromenad innan vi drog hemåt. Mat och vatten först till vovvarna…

Nu mina vänner! Det finns några platser kvar till medial utvecklingskurs i Sthlm onsdagen den 14/8 kl 18.00-21.00. Temat är änglars kraft till oss och hur vi får deras hjälp. Vi tränar vår intuition. Jag har också en tid kvar för vägledning, sittning. Maila mig på Anna.strandlind@hotmail.com vid intresse.

Plats: Observatoriegatan 2 b Odenplan Sthlm

Hoppas vi syns!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit.

Tisdagen:

” Allt har sin “gång”…Stressa inte fram ngt idag som du väntat på… Du kommer få svaren till dig inom kort. Be änglarna om hjälp. Släpp sedan och lyssna på din intuition.

Idag kan du driva på en sak som du velat ett tag men halkat efter med. Ta tag i det och skapa en ny positiv rutin idag. Du kommer att lyckas!”

Onsdagen:

“Dina änglar hjälper dig i alla dina frågor, även idag…Du ska veta att du är hörd om du ber dem om hjälp. Idag får du tecken utav dem, be gärna om det och släpp sedan kontrollen om det. Du kommer förstå…

Låt inte din historia bakåt påverka dig nu och framåt i livet om den inte påverkar dig på ett gott sätt. Du får hjälp utav änglarna att släppa detta om du har känt att mycket tankar bakåt har berört dig ett tag. Det blir bra. Ha tillit idag till detta.”

Vi syns snart igen och åter igen-Tack från mitt hjärta att just du läser, inget jag tar för givet. Änglarna är med oss, vi är aldrig ensamma.

Varm kram!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *