Annas änglabudskap och vägledning för torsdagen och fredagen, kram!

Hej du fina läsare!

Igår var en tung men ändå vacker dag…Begravningen var vacker. Det har varit en del att göra den sista tiden och jag känner mig lite trött, så är det för oss alla emellanåt. En sorg tar på krafterna. Jag är så tacksam att jag kan röra på mig och har mina familj, djur och mina jobb. Att bara ta en promenad ner till sjön och skogen. Vad viktigt det är, små återhämtningar i vardagen. Vad gör du för att hitta frid och harmoni i vardagen? Finns det ngt du kan ändra på för att prioritera detta? Det finns det för oss alla mer eller mindre. Lägg en extra tanke på detta och agera sedan till det som är betydelsefullt för dig.

Det var så mycket folk igår, min svärmor hade många vänner och det är inte så konstigt så glad och positiv som hon var. Hennes arbete som frisör skapade många kontakter och innerliga samtal med åren. Min svärfar höll ett sådan fint tal om henne och det blev endel skratt mellan varven också. Det var inte bara tungt utan vi kunde skratta också och det var precis det som Ingela…Här är lite bilder, visst är det vackert? Vår själ är evig men kroppen är död, så är det…Fina Ingela…

Denna var från oss och barnen, hon älskade höstfärger så det blev en stark, blandning av olika färger. Visst är hjärtat fint?

Vi var så trötta efter dagen så jag och Fredrik åkte och åt en sallad efteråt…Här sitter vi på restaurangen. Mycket tankar hos honom nu…Han har ett hjärta av guld min man. Är stolt över honom.

Jag vill också nämna att endast två platser är kvar till kursen i Stockholm onsdagen 14/8 kl 18-21, medial utvecklingskurs där fokus är änglarnas hjälp till oss, intuionens kraft och utveckling. Fika, dryck, dryck ingår. Pris endast 600 kr! Hoppas vi syns! anmälan: Anna.strandlind@hotmail.com

Endast en sittningstid kvar, så maila i tid om du vill ha vägledning/sittning denna dag. Kram!

Plats: Observatoriegatan 2 B Odenplan. Sthlm

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig, ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod:

Torsdagen:

“Låt inte ngn annan påverka dina egna energier idag, utan var ditt rätta jag och lys! Det kommer bli bra!

Ta till dig ett gott råd idag…Det kan vara ngt du läser som berör dig eller ngn person som säger till dig. Detta är tecken till dig…”

Fredagen:

“Äventyr, roligheter eller ngt annat kan komma på tal idag eller så är ngt planerat redan. Gör det! Tveka inte utan bjud på dig själv. Glädje är stort!

Något som är kreativt kommer över dig, skjut inte på det, utan gör det. Det kan vara ngt som du vill planera inför hösten, kurs eller ngt “skapande” av ngt slag. Det kommer bli roligt och inspirerande. Tro på dig själv. Änglarna är med dig.”

Varm kram till dig!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *