Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Jag ser fram emot att åka upp Sthlm på onsdag 14/8. Det finns plats kvar till kursen på kvällen-Medial utveckling kl 18-21, så vill du vara med, maila mig snarast. (Observatoriegatan 2 B Odenplan) Anna.strandlind@hotmail.com

Snart är det dags för Näras kryssning söndag-månd 13-14 okt! Jag kommer ha storseans. föreläsningar och sittningar. Ska bli så trevligt att kanske ses! Då får du komma fram om säga hej! Vore kul att träffa dig som läser min blogg och följer mig i tidningen. Här tog vi lite “roliga” kort vi andliga profiler i tidningen Nära. De är för härliga!

Jag och Fredrik har röjt, grejat och städat en del i helgen. Vi har varit med djuren och tränat dem som vanligt plus att vi åkte iväg till Stc och tränade ihop. Jag hade hela salen för mig själv. Det kallas Virtuel salen. Det är olika pass på en jätteskärm som man kan sätta på från Les Mills. Det är de som håller i passen och som gör olika pass till anläggningar som vi instruktörer utbildar oss inom b la…Jag älskar att dansa så det blev tre danspass, 30 min vardera i salen för mig själv. Så roligt! Salsa, hip hop m.m

Här har vi kört lite box tillsammans…Svettiga och glada!

Fredrik gör sig klar för fight! Hihi!

Vi gjorde lite snabblunch som är så gott, nyttigt och enkelt! Tre ägg i stekpannan, blanda lite, strö salt. svartpeppar och skiva banan på, sist massa curry. En god melonsallad till med grönsaker. Piff! Färdigt!

Detta vill jag säga till dig, det som står på bilden! Glöm ej det!

Nu mina vänner, nu kommer dina budskap till dig med kärlek så ta dem till ditt hjärta. Varsågod:

Måndagen:

“En text kan beröra dig idag och du känner en sammankoppling med den, den är till dig, änglarna ger oss budskap på detta sättet. Ta dessa tecken till dig.

En stress som legat över dig ett tag, kan du släppa idag. Det kommer ett positivt svar på ngt sätt. Änglarana är med dig.”

Tisdagen:

“Idag kan du ta tag i ngt som berör din hälsa som du skjutit på. Du känner dig positiv inför det och känner dig motiverad med rätt tankar. Känn glädjen i det. Änglarna visar dig vägen, be dem om hjälp.

Kärlek och omtanke är ngt som ligger dig nära idag. Antingen är det du som visar detta lite mer eller så får du detta utav ngn som betyder en del för dig. Ta emot och ge.”

Sköt om dig så syns vi snart! Här är lille Laban! Varm kram från mig!

Anna

2 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för måndagen och tisdagen, kram!

 1. Lisbeth Minni Pettersson skriver:

  Ett varmt tack,tyvärr så kan jag inte åka med på resan men någon gång kanske lyckans sol har lyst över mig så jag kan resa med. Jag önskar er alla som äär med på resan ett stort lycka till med mycket glädje och kärlek. Varm kram.

 2. Stina Öberg skriver:

  Ser fram emot dina budskap som förgyller och berikar.
  Ska bli roligt att läsa det du skriver i tidningen Nära.

  Ha en bra dag önskar dig allt gott ❤❤❤

  Kram , Stina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *