Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Att en joggingrunda ensam med naturens helande kraft kan betyda så mycket…Att vara i nuet med sin andning och känna moder jord i varje steg man tar. Friskare luft på morgonen nu när hösten börjar närma sig…Jag älskar hösten och dess magi i alla färger och nyanser. Om du inte vill eller kan springa så börja dagen med den promenad, ge dig ut och se träden, miljön runt dig och ta dig en runda med lite djupa andetag och var i nuet. Le på vägen, det gör underverk för kropp och själ en tidig morgon eller när du går upp. Jag mediterar på det sättet. Du formar hela din dag, så gör det med en god start. Hitta ditt sätt…

Ibland skenar dagen iväg, för mig har det varit så ett tag men jag är i nuet mycket och försöker ta vara på stunderna fast att det är mycket. Det har varit ett par fina människor som har lämnat jordelivet och det gör att man reflekterar en del över livet och dess innehåll. Vad är viktigt? Håller jag rätt fokus? Att stilla sig och tänka till om sig själv och det som är viktigt är ett sätt att utvecklas men också kunna ta vara på och komma till insikt med vad man vill och som är betydelsefullt.

Jag kommer se till att skriva mer och äntligen göra färdigt min bok i höst. Mitt måleri kommer och prioriteras lite mer emellanåt om det går. Det är mycket mässor, andliga uppdrag i höst och det ser jag fram emot. Min familj och djur är en stor prioritet så detta kommer alltid vara i fokus. Min träning likaså. Vad är ditt fokus? Har du rätt fokus? Se till att förändra annars. Det är bara du som kan förändra, ingen annan. Jag är så oerhört tacksam över allt fint som jag har. Det gläder mig varje dag.

Jag tror också på godhet och hjälpsamhet. Det finns så mycket kärlek i det. Det i sig är ett helande. Att känna in varandra och se människor och djur, stanna upp och ta vara på möten i livet som relationer, samtal och glädje. Livet vill oss alla väl, utgå från det. Det är en innerlig och vacker känsla. Änglarna är i våra liv men det går aldrig mot vår egna vilja, gör det som känns rätt i ditt hjärta och prioritera livet.

Nu mina vänner kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta, varsågod:

Onsdagen:

“Idag kan du hitta en möjlighet till att ta ett beslut och få svar på en sak som du funderat på ett tag, be änglarna om hjälp och agera.

Idag kan du vara lite extra snäll mot sig själv och vänlig, bemöt dig själv så som du älskar ngn annan, ge dig själv egentid och reflektion. Du kommer komma till insikt med vissa saker.”

Torsdagen:

“Idag ska du våga visa din uppskattning till dem du älskar och verkligen uttrycka det. Det blir så glädjerikt och fint. En person berör dig extra mycket, visa det.

Du kan upptäcka en ny väg idag som leder dig rätt. Var ej rädd för att ändra bana, ibland behövs det för att få ny energi och svar. Änglarna är med dig,”

Fundera lite och ta dig en stund och njut utav nuet, skriv ner vad ditt hjärta vill, begränsa dig ej, utan bara skriv ner det du vill från hjärtat som är det viktigaste och där du har din passion och glädje. Du kommer få rätt fokus att sätta igång. Be sedan änglarna hjälpa dig.

Varmaste kramen från mig.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *