Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

Hej du fina läsare!

Det är så inspirerande att träffa alla fina människor i mitt andliga och mediala arbete och även inom hälsa och friskvården. Jag är så oerhört tacksam för detta. Det är sådan glädje att kunna bidra till att människor utvecklas eller ge bekräftelse till alla fina gåvor och förmågor som vi alla har. Vi är verkligen unika och jag lär mig så mycket av alla möten som jag har. Det är så innerligt. Jag har haft sittningar och kurs i Sthlm i onsdags och även lite jobb på torsdagen. Jag älskar att gå upp och springa tidigt innan arbetet och sedan mysig, nyttig frukost därefter. Jag tog lite bilder från min löparna, först sprang jag i stan och sedan ut mot djurgården. Det blev 1,4 mil. En skön jogingrunda.

Jag sprang förbi min gamla hemadress från förr-Luntmakargatan 12, paralellgata till Sveavägen. Här är lite bilder…Så mysigt. Jag har lagt ut om det förut men ville visa igen…Gamla minnen dyker upp från när man var runt 20 år, hihi!

Jag kommer att ha en djurkommunikations i slutet av oktober månad och jag kommer skriva inom kort vilken helg det blir. Älskar att hålla dessa kurser och ha med mina djur. Vill du vara med så håll koll på söndagen och måndagens budskap. Då kan du läsa mer, kram!

Nu kommer dina buskap till dig så ta dem till hjärtat och fyll dig med kärlek.

Fredagen:

“Ha inte för bråttom när det gäller en sak inom kärleken, det blir bra men ha lite tålamod och vänta in.

Idag kan du komma till insikt när det gäller någon “vän”. Det tar mer energi än det ger dig så var ärlig mot dig själv…Sätt lite gränser och backa.”

Lördagen:

“Idag kan du förvänta dig att saker och ting blir så bra! Våga bjud på dig själv och var ärlig. Ge dig hän! Änglarna är med dig.”

En person som berör dig visar tydliga tecken av att tycka om dig, du berör mer än vad du tror…Ta emot glädjen i det.”

Ha det så gott nu och varm kram till dig!

Anna

8 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kramen!

  1. Angelica Sool skriver:

    Kära Anna! Finns det möjlighet att du håller kurs för några kvinnor? Jag fick frågan på någon bra andlig guide, då dök du upp på min näthinna.🙏😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *